Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #9631 üzenetére
Neked + a többieknek is köszi a válaszokat!
xiaomi.eu-s Mi6-ról és global stable Redmi 5+ kombóról fogok váltani erre az egy készülékre.
A Mi6-on nem engedett belépni az OTP közel egy éven át, módosított operációs rendszerre hivatkozva, de most újrapróbáltam (sztem 2 hónapja néztem utoljára, akkor még nem ment) és most beengedett, de mindegy, már jön a Mi8.Nem volt rootolva, első naptól kezdve nem engedte magát.
(#9633) g_g_g: értően elolvastam az összefoglalót már mielőtt megrendeltem, de a kérdéseimre ott nem kaptam választ. Pl.: a camera2 api minden rommal megy-e, illetve akksiidő tekintetében bármelyik verzió felé billen-e a mérleg nyelve, vagy az OTP-s, amire most két félét írtatok ketten. Illetve még egy kérdésem van még, Global dev és Xiaomi.eu verziók között milyen érdemi a különbségek vannak?
(#9636) FJC: Mi6 tapasztalatok miatt cserélnék, azt megjelenés után korán vettem nagyon, nem volt rá semmi rom, még devek se, így ott store-hoz, meg magyar nyelvhez kellett a bootloader nyitás és xiaomi.eu rom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest