Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
ShadowLac #7303 üzenetére
Dehogynem! ...csak épp függ a környezeti fényviszonyoktól, hogy mikor észrevehetőbb a HDR mosás.
Köztudott (én tettem köztudottá
) hogy MIUI kamerából akkor lehet kihozni a legjobb minőséget, ha semmi nincs bekapcsolva (se HDR, se HDR pro, se HDR live, se Night mode se semmi trükk) csak az AI. Egyedül ez nem ront a fotók minőségén, csak enyhén megtolja a színeket adott témánál, kék ég kékebb, zöld fű zöldebb lesz...stb. csak épp annyira ami pont jó tesz a vizuális élménynek.
Annyit teszteltem már MIUI CAM vs GCAM, és annyit hasonlítgattam különböző camera beállításokat, módokat, hogy kisebb fajta község lakosságnak elosztva is elég lenne, így már jóformán fotóról megmondom milyen módban készült. Lásd mostani eset
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest