Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeryBp
csendes tag
válasz
Peter.70 #588 üzenetére
Ha az ár számít, akkor szerintem Kína jó választás lehet. Én már vettem telefont Kínából, gond nélkül megérkezett, közel 2 éve működik hibátlanul (Xiaomi Redmi 3s). Éppen ma rendeltem meg a Mi 8-at. A Gearbestnél most $429.99 a 6/128 GB, erre rájön még kb. $11 biztosítás, ha jó akarsz magadnak. EU Priority Line szállítást választva elméletileg nem kell sem áfát sem vámot fizetned pluszban. Ez mai árfolyamon körülbelül 123 000 Ft
Ha viszont jobban érzed magad attól, hogy egy itthoni üzletbe visszaviheted garanciáztatni és jó eséllyel azonnal megkapod, átvétel előtt megtapogathatod és csak akkor fizetsz, ha már előtted a telefon, akkor vedd meg itthon. Viszont én ezt nem találtam meg 143 000 Ft-nál olcsóbban. Bár lehet, hogy ahol ennyi, ott nincs is készleten, mert szintén Kínából hozzák be. Ez 20 ezer Ft különbség. Elfogadom, ha valakinek ez megéri a fentiekért cserébe. Meg azt is, ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest