- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig is tudta.Nekem Mi 5s plusom volt és már azon is volt automata hdr.Ettől függetlenül szerintem botrányos képeket csinált.Kb belépőszintűeket.Emiatt is cseréltem le anno mert bár ritkán fotózok de akkor legalább jó lett volna értékelhető képeket lőni.Meg abban se b20 se normális frissítések nem érkeztek nekem kellett a magyar nyelvet rátenni (illetve magyar nyelvű romot pedig itthon vettem), szóval azok még más idők voltak.Azóta sokminden változott,kamerában fejlődtek a legtöbbet.Nekem a rendszer a miui is nagyon bejön sokszor visszasírom.Viszont a gyengusz aksi miatt nem kéne az MI8.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest