Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Mennyibe kerül egy Mi 8 kijelzőcsere? (Nem márkaszerviz, de értelmes minőségű munka.)

Máris megtörtént, amire az elejétől számítottam: kiesett a zsebemből úgy, hogy összetört a kijelzője (nem szilánkosra, csak látszódik a fólia alatt 2-3 csík keresztirányban).
    A rezgések alapján üzemel: ha rossz ujjat érintek a szenzorra, akkor rezzen, hogy hibás ujjlenyomat, illetve ébresztett is reggel, sőt leállt a zene, mikor "vakon" végighúztam az ujjam a fekete kijelzőn (tehát úgy tűnik, hogy még érintést is érzékel).
    Viszont valamiért USB-n sem érem el a rajta lévő file-okat (bár emlékeim szerint nincs rajta semmi új/fontos, rendszeresen átmozgatok róla mindent) és a Windows 10 féle "Your Phone" app sem tud hozzá csatlakozni, hogy megnézzem, kaptam-e SMS-t azóta, hogy utoljára láttam.

Őszintén szólva, szerintem inkább egy kisebb telefont kéne vennem, akár egy olyat, ami kijön a kijelzőcsere árából (mint pl. a régi Samsung A3, mert már nincs szükségem a jobb GPS-re és IMU-ra, ami miatt eredetileg cseréltem).
    De ha anyagilag jobban járok, hogy megjavíttatom, és eladom, mint ha alkatrésznek adom el, akkor inkább szereltetném...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés