Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

Feldobtam én is, már fél napja szokom a rendszert. Ez csak egy miui 11.5 maximum, de inkább ilyesminek kellett volna lennie a 11-nek és azt majd javítgatni.

Az animációk szépek a maguk nemében, ha csak külön nézzük őket, viszont összességében nem illenek mindenhova, szerintem rosszabb az összkép, mint előttük. Ugyanígy ez az új vezérlő cucc, szép, de körülményesebb a használata (kikapcsolva meg megint az összkép lesz béna a régivel).
    Amoled mellett érzékeny szeműeknek szerintem gáz ez a vékony betűstílus ismét, gyors görgetéseknél megint olvashatatlanok még a főcímek is (sima tft-n meg egy samsungon gond nélkül megy az egész, valamint a régi Redmi-n a 11-nél ugyanígy a vékonnyal nem volt gondom). Ha vastagabbra állítjuk akkor meg a menü már vastag elemei is vastagabbak lesznek, korábban jobban megvolt az összhang. Részemről UI tervezésben külön-külön oké csak egy-egy elem, de használat közben már nem.

Poco launcher mellett csak az új notifi sáv húzható le, a vezérlő nem, így visszatértem a gyárira, minthogy a régi stílust használjam.
    MIUI launcher: google discover screen szerintem az első integrálás óta szaggat (vagy 2 év?), most is. Nem lehet normálisan görgetni.
    Magisk nálam nem megy, ellenben a korábban rejtett alkalmazásokat egyelőre kezeli és nem ütközik hibába.

Lassan olyan érzésem van már a MIUI-val, mint a Win10, hogy kell hozzá 4-5 év, míg a régi dolgoktól megszabadulnak, de folyamatosan az újdonságok miatt nem fognak összhangba kerülni.

Új hozzászólás Aktív témák