- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Állítottam az energia kezelésen, hogy ne zárja be a messengert, meg beállítottam az alkalmazás engedélyeknél az automatikus indítást, egy darabig jó volt, most megint duplán kapom az órára az üzeneteket, de nem is egymás után hanem egyszerre jön kettő ugyanaz az üzenet. Ráadásul vibernél is ez a helyzet, tehát nem a messenger a ludas hanem szerintem a huawei healt app... Csak tanácstalan vagyok mit kezdjek már ezzel..
Ugylátom kezdődik a vesszőfutásom az miui-val, ezt emlegették huawei csoportba, hogy szopóka lesz dolgokkal én meg jól nem hittem el
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest