- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Mi3 vásárlásán gondolkodom hónapok óta. Olvasgattam sokat itt-ott, de antutu eredmények között találkoztam 30k-45k-ig terjedő skálán szinte mindennel. Mi a real pontszám végülis?
Ja és olyat is olvastam, hogy Snapi801-gyel is szerelik. Igaz ez, vagy csak a 800-as?
Köszönöm.
Üdv -
Fejvadi
nagyúr
Olvasgattam a v6-ról a tapasztalataitokat, de most őszintén, nyújt olyan extrákat vagy újításokat a v5-el szemben amiért érdemes váltani?
-
zolikaDB
veterán
Urak, van valami ertelmes progi, amivel slow motion videot lehetne rogziteni?
Az ajanlott CM kamera app az nalam nem indul el. -
calamites
őstag
Sziasztok! Autós tartót keresek a telefonhoz, mert sehol nem érzem eléggé biztonságban. Olyan kellene, ami lehetőleg állíthatós, és nem csillagászati az ára. Használ egyáltalán valaki valamilyent? Linkkel tudná nekem képesíteni?
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4191 üzenetére
Nekem válaszoltak ma. Az már más kérdés hogy a kérésemmel ellentétben nem rakták be az Order List-be a rendelést... de legalább tájékoztattak hogy feladták. Tracking nélkül.
Eddig elég vegyes az összkép, de ha gyorsan megjön a csomag akkor elnézem nekik.
-
Mr.Csizmás
titán
ibuygou nem válaszolt az emailemre
kaptak egy disputet. nagyon szopóág ez a füles beszerzés
-
morfondőr
addikt
Valami jól sikerült a legújabb fejlesztőiben: 2 nap 9 óra 30 perce megy a telefon és 31%-on az akksi! Ugyanúgy használom, mint eddig, és mióta megvan a második nap végére 40% körül szokott lenni. 3 óra 10 perc képernyő, 3G-n, wifi, data bekapcsolva végig.
-
ORCA58
addikt
válasz
Milestone2 #4187 üzenetére
Te is a Jó Öreg OT995-öt nyüstölöd még, mint én?
Ha lesz rá keret valószínű én is ezt választom (csak lehetne egy kicsit kisebb, de nem az!) -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #4186 üzenetére
Köszi. Ante adott a múltkor egy bónuszt, mikor megreklamáltam a hibás árat tartalmazó hírlevelet...csak azt nem írták rá meddig használható fel...de mindegy is, valószínűleg ki kell várnom a tavaszt, akkorra lesz meg rá a pénz...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Milestone2 #4177 üzenetére
hazai maszek, van ante spanyol, 80-ból megáll.
(#4172) Tomi_Ohl én is pistont, amit most 2x is linkeltek az urak (llaszlo és 8nemesis8)
-
virkir
veterán
válasz
Finoman szólva is ritka ocsmány átbaszás.
Állítsd át dollárra ami rögtön 280 lesz majd ezt szorozd a napi aktuális deviza árral. = 69k amire még jön szállítási költség ha nem a nyuszitól várod ajándoknak és jó eséllyel az ÁFA ami így már simán belekarcint a 90k-ba. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Elvileg 270$, azaz 65232Ft a xiaomi kínai oldalán. Ennyi esetleg akkor lehet, ha most valami speciális akció van.
tDr1v3r hát igen. Sőt, mi több, nekem még a július 29.-ei rendelés is on the wayként van feltüntetve.
Barthezz2 ezt a galéria szaggtást mindig írod, de én mégsem értem, szerintem nekem nem szaggat... Max akkor, ha először indítom el a galériát, és egyből görgetek jobbra (a mappanézetre), mert ilyenkor még nincs ideje betölteni az előnézeti képeket.
-
Milestone2
nagyúr
Pandawill.com ma: 63.000.-Ft
Onnan még rájön DHL költség, gondolom az nem eu-raktár, megbízható?, lehet ennyi?, erre még vám meg adó? Még mindig "gyáva" vagyok, nem mertem venni. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tDr1v3r #4174 üzenetére
ööö izé biztos.
igen, ki van írva, hogy, on the way. De néhány dolognál nem lesz kiírva, olvasd el ezt:
22. How can i track my order if i have nothing about my order?
You need email your transaction id from paypal ,and order information to support@ibuygou.com,ibuygou will email you tracking no via email.
23. I have an Ibuygou account,but i can not see anything related to my order from ibuygou?
You need to email your Ibuygou account email address and order info to support@ibuygou,we will add the order under your Ibuygou account.Szerk.: jééé, elértem a 200 posztot és tag lettem.
ruszi_tomi Mx3-ban semmiképp ne gondolkodj, akkor már inkább mx4, ha jól tudom 290$-on fog kezdeni a 16GB verzió.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Tomi_Ohl #4172 üzenetére
Változott, az előző buildekben előbubbanós áttekerős izé volt, most áttűnős áttekerős izé.
Nálad amúgy látszik az iBuygou site-ján a rendelések közt a termék? Én tegnap rendeltem tőlük accessory kit-et, de nem látszik.
(#4173) ruszi_tomi: Vegyél nyugodtan, egy ideig még be lesz biztosítva a támogatása.
A Mi 4 csak külsőségekben (haha, iPhone-feelinges fémkeret és műanyag hátlap - ami cserélhető!) illetve RAM-ban (2 vs 3 GB) különbözik, a CPU (Snapdragon 800 vs 801) sokat nem dob rá... az meg gondolom sokat mond hogy ugyanaz a ROM jó a Mi 3-ra és a 4-re is.
Nyugodtan vedd meg, a Mi 4 ára még egy ideig nem fog beállni a hármas jelenlegi szintjére (kb. az a reális), a felárat nem éri meg szvsz, az utód meg jövő nyáron jön a mostani launch-ból kiindulva.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, MI3 vásárlásán gondolkodok, mivel egy nagyon jó telefon, most viszonylag alacsony áron. Az Mi4 mellett, és már lassacskán az Mi5 árnyékában mennyit lehet tudni a termék-támogatásról? Mennyi ideig lesz még a Xiaomi-nál TOP telefon? Mellette még a Meizu MX3-on gondolkodom, hasonló árkategória, a Meizu picivel drágább............
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4171 üzenetére
Mit is rendeltél ibuygouról? Én vasárnap este rendeltem tőlük Piston2-t (akciósan), hétfőn már jött az e-mail, hogy kiküldték.
tDr1v3r mármint az óra app-ben, oldalra lapozáskor? Nekem tetszenek, de nem vagyok biztos benne, hogy mások voltak eddig.
Azt a fenti betűméretet meg megnéztem még egyszer, és nem is annyira kicsik. Végülis az alattuk lévő betűk (pl üzenetszöveg) sem kisebbek. -
tDr1v3r
veterán
Amúgy azt láttátok hogy az óra animációi kicsit megváltoztak az új buildben? Szerintem jobb lett. De a felső betűméret még mindig kiakaszt...
-
Digojr
csendes tag
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4165 üzenetére
Apropó iBuyGou, tegnap rendeltem, normálisan levonták PayPal-ról az összeget, confirm emailt is kaptam a rendelésről de nincs rajta az Order List-emen. WTF?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Gondolom olyan 3 napon belül kéne küldeniük a cuccot, azt hiszem, valahol ezt olvastam.
Itt van: "14. How long can I recive the product?
Most normal orders(Excetpt the OEM orders) are sent out within 3 working days.Courier delivery (UPS, FedEx, DHL) takes 2-4 days depending on your destination." -
válasz
Ibuygou-t én egy nap után zaklattam, aztán mégegy nap és a harmadik mail után jött a válasz:
"What are you worrying about?"
Hát mondom a nálatok lévő 500 dolcsim aggaszt, amiről nem tudom, mit kezdtetek vele
-
Mr.Csizmás
titán
Off: ibuygout, geekbuyingot hany nap utan zaklassam, ha lustak kuldeni a cuccot?
-
s4tch
veterán
válasz
Tomi_Ohl #4161 üzenetére
Picit bővebben:
- a gyári videólejátszó programot nem használom, túlzottan nem ismerem; lehet, hogy azzal is megy a DLNA. A BubbleUPNP-vel viszont 100%, hogy akár helyi, akár hálózati videókat, sőt, akár PC-n futó streameket is ki lehet lőni DLNA-kompatibilis tévére.
- Sony tévé van otthon, azok tudtommal Miracast technológiát használnak. Tökéletesen megy a kijelző tükrözése, igaz, rövid késéssel követi a tévé a telefont, így játszani nem alkalmas ez az összeköttetés. -
ORCA58
addikt
A Mi3 leírások sajnos nem minden hol egyformák. Alig találni olyant, mely a DLNA-t említi. Most tudja, vagy sem? A tv-re át lehet vele küldeni a filmet, képet? Mármint ha a TV ahhoz a routerhez kapcsolódik, melyhez a telefon WIFI-n, vagy a TV WIFI képes.
A másik kérdésem. Miracast képes a MI3? Más szóval van benne "Wifi display" lehetőség? Tudom ezt csak kevés Tv vagy külön megvásárolható Stick tudja. Pl a MeasyA2W Miracast Dongle. Mivel nekem van egy, nem ártana, ha következő telefonommal tudnám használni. -
morfondőr
addikt
válasz
zolikaDB #4155 üzenetére
Én ezt rendeltem hozzá, de még nem jött meg sajnos: IMAK Cowboy Shell Ultra-thin Case
Elvileg ez vékony és utána néztem ezeknek az IMAK tokoknak és elég minőséginek mondják. -
zolikaDB
veterán
Ezen mire való az on-off gomb a tetején???
Nagyon csinos, nagyon karcsú bumpert tudtok a telóra aluból? Vagy valami leheletvékony szilikonbumper??
Néztem ibuygou-n az MI4 alu-frame-et, na az tetszik! -
kelzsoca
félisten
válasz
Viktor0610 #4152 üzenetére
Nincs visszaküldés.
-
Fejvadi
nagyúr
Most fedeztem fel egy hibát a v5-ben.
Nem tudom mikor vagy miért, de mikor nézegetem időnként a beállításokat, feltűnt, hogy aktiválja a rezgést ha csendes üzemmódba teszem. Mindig azt állítom be, hogy csendes módban ne rezegjen. -
-
-
kelzsoca
félisten
Jelenleg nem, de a jövőbeli tervek között szerepel, hogy a nem WayteQ által értékesített készülékek szervizelését is vállalni fogják.
A WayteQ itthon javítja, ha ez nem megoldható cseréli a problémás készüléket, tehát téves információ az, hogy a hibás készüléket visszaküldi kínába. -
eisento
addikt
skacok mi 3-nal magyarul is tud az oprendszer?
asszonynak kell egy uj mobil de lofutyi neki inkabb odaadom a galaxy s2-met en meg vennek egy kartyafuggetlen mi 3-at valszeg reszletre. vagy meg szoba johet egy sony z1 compact mindenkepp olyan kell ami kitkat rendszer van hozza gyarilag.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Ringlekerek #4121 üzenetére
Igazából ezt te tudod eldönteni. Mindenkinek más az ízlése.
3 hete vette az Mi3-at és azóta szerelmes vagyok belé.
Egyszerűen imádom kézbe vebbi. Nekem nagyon bejön az egész forma.
Még az sem zavar, hogy kicsit széles lett a keret a kijelző körül.
Férfias, de lapos és igen masszív.
Nekem ez és a G3 között járt a gondolatom, de a G3 amennyivel drágább, nem jobb. Rááadásul a felesleges nagy felbontás nem válik az előnyére. Szeret akadni és annyi pixelhez sokkal több energia is kell. Full HD pont elég lett volna.
Szóval megvettem ezt fehérben és dicsérem az eszem azóta is. Az öcsém másnap vett egy G2 és amikor kézbe vettem esküszöm semmit nem éreztem, hogy nekem ez kellene, pedig biztosan nagyon jó. Ő áradozott róla én meg csak kuncogtam magamban, hogy az eddigi 20e forintos telefonjaihoz képest tényleg nagy előrelépés. -
eisento
addikt
sziasztok!
Nem tudom lehet mar volt a topikban de a mediamarktban is aruljak ezt a keszuleket. Ha valakit erdekel igaz nem olcso de gondolom a gariztatast az mm csinalja nem kell kinaba ide oda kuldeni:
[link]ha hulyeseget irtam elore is sorry
-
Fejvadi
nagyúr
Ezt nem tudom, mert semmilyen más telefonomra még nem tettem fel a MIUI Launchert.
Az Mi3- alapból fent van és itt ugye van 2 giga RAM. Nálam általában 800 és 1Giga között van, de ha sok minden nyitva van akkor se ment még 600 alá. Persze elég gyakran seprek.
Még s3 és s4 alatt szinte minden Launchert kipróbáltam, de nekem az Apex jött be.
Mi3-ra is feltettem, de ugyan olyan gyors minden és a RAM se kevesebb bármelyik Launcher is fut (MIUI, Apex). A MIUI-t használom az Apex már csak nosztalgia miatt néha kell. -
Tomi_Ohl
veterán
Én ugye tegnap rendeltem tőlük Piston2-t, ma jött az e-mail, hogy your order was shipped via Free Airmail. És az ibuygou-n is azt írják, hogy on the way. Ez ugye azt jelenti, hogy már elküldték, ingyenes postán, ha jól tudom. Nem értem, hogy akkor miért problémáznak annyit a tokoddal.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Ringlekerek #4125 üzenetére
Én ezt a hirdetést mentettem el. Független, 1 év gari itt is.
Ahogy összejön a pénzem, biztos itt fogom megvenni.janston: talán próbáld meg azokat itt a hardveraprón akik ilyen telefonokat árulnak garanciával, hogy garancián kívüli javítással is foglalkoznak-e. A vélemények alapján nagyon korrektek. Hátha.
-
janston
aktív tag
Ebben tudna valaki segíteni? Szervizes probléma. Mi ennek a leggyorsabb módja?
-
s4tch
veterán
válasz
A Mi3 fizikailag nagyobb, a garancia rázós lehet, ill. a G2 kijelzője kontrasztosabb, fényesebb. A G2-re több ROM van, és tudtommal van benne slimport támogatás (kijelző vezetékes csatlakoztatásához). Sebességben, akksiidőben, kamerában nagyjából hasonlóak. A Mi3 sokkal jobb felépítésű, és ahogy a kolléga írja, olcsóbb is.
Szerintem a G2 hangyafasznyit jobb telefon, pláne azonos áron. Viszont amikor én vettem a Mi3-at, a Xiaomi sokkal olcsóbb volt, szerintem jobban néz ki (egyáltalán, néz ki _valahogy), és ami nekem nagyon fontos, jóval masszívabbnak érződik. Hogy neked mi a fontos, azt döntsd el te.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Szia!
Hol szeretnéd megvenni a MI3-at, mert 16GB-os van már 80K-éert is. Origin, 1 év gari.
Annyiért pedig tuti, hogy jobb. Szvsz -
Mr.Csizmás
titán
válasz
g2 telivan felesleges ficsörökkel, hátlapi gomb, stb. az mi3-ra rá lehet mondani, hogy az emberek igényei szerint rakták össze, sokkal jobb fogni, meg zusammen
-
válasz
Nem feltétlen csak azért, mert a MI-3 topikban vagyunk, de én a MI-3-at ajánlanám.
Jobb kamera, újabb proci, MIUI...
-
Ringlekerek
újonc
Sziasztok!
Ár/érték arányban ma megéri az MI3-at (95e)választani LG g2 ellenében (96e vagy 99e)? használhatóság, megbízhatóság, felhasználói élményre gondolok pl, vagy anyaghasználat, kidolgozottság stb is döntő persze, melyik a jobb? -
-
8nemesis8
veterán
Akar még valaki fülest rendelni ma?
Én agyalok rajta és ha együtt rendeljük olcsóbb a posta vagy gyorsabb, mert én nem fizetnék ki annyit a postára, mint a füles ára majdnem!
füles -
morfondőr
addikt
De nem értem hogy mitől függ hogy működik-e! A v6 fastbootból lett feltéve, mindent gyalultam, még az SD-t is. Mégsem jó!
-
VD
őstag
válasz
morfondőr #4108 üzenetére
Nalám a 9.19-es multilang-val nincs ilyen gond. Jelez minden, még a third party appok is. Bár Én nem piszkáltam az alap beállítást a színeknél. Így fehér, kék és zöld színnel jelez.
Amit eddig tapasztalatam hibát, az a böngészőben, ha új könyvjelzőt akarok felvenni, akkor annak 5-ből 4x FC a vége. Illetve a gyári óra widget-en nincs időjárás kijelzés. (Ha jól tudom, ez a vagyula féle magyar ROM-ban javítva van)
-
morfondőr
addikt
V6-osok! Az értesítő led működik nálatok? A legújabb fejlesztői van fent nálam és 10-ből 2-3 alkalommal még most sem jelez a led!
-
ORCA58
addikt
válasz
Fejvadi #4091 üzenetére
Ez annyira igaz, hogy a MiHone Launcher feltelepíti a user, ami a normál androidot teszi MIUI felületté, annyira "belemászik a rendszerbe", hogy akkor is sok memóriát foglal, ha nem a MIUI hanem más, pl Nova launcher van használatban. Az 516MB-os telómról le is kellet szedni.
-
Hrabovszki
csendes tag
válasz
Hrabovszki #4044 üzenetére
sziasztok
valakinek nincs valami más ötlete erre még az alap kamera beállításán kívűl? -
zolikaDB
veterán
MIUI-ra visszterve. Tegnap nyomkodtam egy Nexus 7 II-t. Haaat, elszoktam a stock Androidtol, ez teny, es nem is tulzottan jott be...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tupacamaru #4061 üzenetére
Tényleg, amúgy ez zajszűréses? Vagy van valami zajszigetelése?
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #4100 üzenetére
Akkor bocs, hogy itt értetlenkedtem, a fő, hogy végre megértettük egymást. Az nem stimmelt, hogy azt állítottad, hogy launcherként jelzi. Pedig nem, hanem csak a launchert IS jelzi, miui helyett nem lehet mást beállítani. De ezt ne taglaljuk tovább, mert látom, hogy érted.
Tényleg nagyon jó ez a fórum, sok mindent meg lehet itt tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest