- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Drenadar #29897 üzenetére
Nem veszek, mert a Laci-Laci, nem dicsérte agyon. Különben vettem volna.
(#29898) laci laci
Ne önts olajat a tűzre, mert a Zolika, nem hagyja majd kialudni.(#29899) mizoli
Zolikám, kiköttetlek a a csúcsárbocra a halálfejes MIUI zászló mellé és elsüllyesztjük az RR flottát. -
Ájvé
veterán
-
trebrona
nagyúr
válasz
Drenadar #29759 üzenetére
Nem egészen.
Global rom szinte már az összes újabb modellre van, attól nem lesz global verzió. Ahogyan ezt külön is jelölik, vagy official global version (ez esetben B20-as), vagy with official global rom (ez esetben csak a rom global). A b20-as global verziókon szép piros matrica is jelöli azt a dobozon. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Drenadar #29287 üzenetére
Már csak külsőre kell, hogy tetsszen az Mi6. Az S8 csak tartalék opció.
Zolikám:
Note sorozat sosem érdekelt, most sem fog.
Akkor már veszek inkább egy P10-et, de leginkább a Redmi Note 4 (B20), ami még 60 ezer sincs. A MiNote2-ből a nagyobb és esetleg a nagyobb MiMix is képben van még. -
-
vikla007
aktív tag
válasz
Drenadar #18074 üzenetére
Fejlesztői módban nézd meg, lehet hogy ott engedélyezve van, hogy a gyári recot visszafrissítse...
Nem biztos, mert nem volt még a kezembe ilyen készülék...
de ha nem felflasheled a twrp-t hanem:
"fastboot boot recovery.img" -t használsz, akkor bebootolsz twrp-be és fel tudod rakni a supersu zipet...
-
s4tch
veterán
válasz
Drenadar #18067 üzenetére
Pont a rendszeralkalmazások visszaállítása kritikus ilyenkor. Egyébként a MIUI mentések mozgatása jól működik eszközök között, de a rendszeralkalmazásokat az eltérő MIUI főverzió miatt nem biztos, hogy mindenképp vissza akarnám állítani egy másik eszközön.
Ha ugyanaz a MIUI verzió lenne mindkettő, azt mondanám, hogy jó közelítéssel minden helyre fog állni, az utolsó ikonig. Így viszont... Próbáld ki
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Drenadar #17983 üzenetére
Akkor írhatsz, hátha.
Pedig ez a módszer többünknek megoldotta.Jól van, akkor így csinálom.
s4tch egyelőre nem kell a template, de a jövőben lehet, hogy szükség lesz rá, azt elküldheted.
mizoli igen, mindenkinek el kéne olvasni, mielőtt kérdez, de írni egyszerűbb.
Mielőtt betenném, még majd linkelem ide és akkor majd lehet szólni, mit módosítsak még benne.Matoxxi pedig ma még nem írt egyik csoportba se, de valószínű ma vagy holnap kint lesz XDA-n is az új RR.
-
eriador84
csendes tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Drenadar #17422 üzenetére
Gyanítom, hogy egy átlag felhasználónak, akinek nincs ROMolási kényszere, elég
Bár egyelőre gondolom az sincs rá.FANaticpass egész jól néz ki az a keret.
anderledani én továbbra is úgy gondolom, hogy hasonló eset leszünk, mint a Mi2 volt. A mi esetünkben ez 6.0-t jelentene jövő év elején.
XDA-s fejlesztőtől meg nem tudom, megpróbálok még körbekérdezni, hátha valaki megpróbálkozik vele.vampire17 gyárilag nagyobb partíciók vannak rajta. A héten küldtem egy screenshotot még az első 5.1-es béta update-ről, emlékeim szerint kb 780MB volt.
petrson 4.2
A Sonynál pl van példa több verzióugrásra, de talán nem is kell olyan messzire menni, házon belül is akad... -
RocknRoller
aktív tag
válasz
Drenadar #17356 üzenetére
köszi, megpróbáltam. 99%-nál megállt a "Wiping cache" ilyenkor mi a teendő?
szerk: közben kész lett, csak beparáztam
majd megkátjuk ezután hogy muzsikál
(#17358) petrson Alap van. Media Marktban vettem a telefont, nem buheráltam neki semmit se. Remélem ezek után már hibátlan lesz. Akku időt hogy lehetne javítani esetleg? Azzal nem vagyok kibékülve teljesen.
-
vampire17
addikt
válasz
Drenadar #17335 üzenetére
Fontebb irtak, ill tudtommal a pandawill-nel van meg vambiztositas, gondolom idovel nekik is lesz Mi4C
Szerk: Mar van is
-
-
berzser67
tag
válasz
Drenadar #13656 üzenetére
Én a 2-est vettem a lányomnak névnapra és tökéletesen megvagyok elégedve vele 3hétre jött meg
egy izléses papírdobozba eredeti xiaomi holgramos cimkével belűl ugyanúgy ízlésesen becsomagolva egy müanyag dobozba.
Rendeltem az 3-as is az meg már tengerentúlon van követés szerint azt máj.27-én rendeltem kiváncsi vagyok milyen lesz.
[link]ez pokol én még 9USD-ért vettem. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Drenadar #13650 üzenetére
Én nem vagyok hajlandó annyit adni érte, amennyit kérnek. Annyi sok hasznát nem látom.
Nem, abban egyik sincs benne.
Mondjuk nem feltétlen jön rá más, de az már csak a futárok ügyességétől függ.zolikaDB mi van, te is áttértél a Fejvadi-féle megszólításra?
Ő fiává fogadott a fórumon, te tudtommal nem.
Amúgy az újabbak közül a PAC-ROM-ot ajánlom, mert a többi vagy kikapcsol hívás közben, vagy kevesebbet tud. Kernel elég lesz az is, ami alapból benne van (Stuxnet+), de a Phantommal sem jársz rosszul (talán az üzemidő jobb Stuxnetben, cserébe nincs ElementalX governor).
Még nem panaszkodott senki sistergésre telefonálás közben, ami jó jel, azért egy clean install-t javasolnék. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Drenadar #13570 üzenetére
Komoly haladást értem pedig már el, mert napi 2x kell csak mennem a pszichiáterhez.
Jövő héten hétfőn már megérkezik.
Dehogy szokom át máshova, oda is szoktam írogatni néha, de én Mi3-as maradok.
Mi5-ről csak spekulációkat olvastam csak eddig.Tomikám, nem kell hanyagolnom az Mi3-at sem, itt van és a 2 között nincs olyan különbség, hogy itt ne tudnának választ adni egy kérdésre.
(#13573) petrson
Erős volt az Mi3 csapat nyomása, kiközösítettek volna ha gyengébbet veszek. Pedig mindent elkövettem, sokat érveltem, vitáztam, de vesztettem.A másik oka, hogy nincs rá még MIUIHU se és kitudja mikor lesz ha lesz.
-
s4tch
veterán
válasz
Drenadar #13504 üzenetére
Egy 20-ast rádobnék a Mi3-ra egy LTE-s fekete Mi4-ért. A tárhely annyira nem izgat, multimédiára nem használom a telefont, legfeljebb fotózásra, tidallal zenehallgatásra, azoknak meg elég a 16GB is.
Ezt a Mi3-Mi4i vitát nem is értem. Annyira nüanszokról beszélünk... Erre pont nem cserélnék, mert a Mi4i-nél jobban tetszik a Mi4, de ha valakinek ez a kattanása, kívánom neki, hogy engedhesse meg magának, és használja örömmel. Ezek úgyis csak használati tárgyak.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Drenadar #13492 üzenetére
Ahogy kezdtem olvasni a hsz-ed, én is olyasmit vártam.
Igen erre gondolok, ugyanekkora házban 5.2-es képernyő, annyi, hogy kisebbek lennének a kávák, attól még majdnem ugyanúgy el lehetne érni mindent.
Állva még tudom egy kézzel irányítani, háton fekve már nehezebb, fogást kell váltani. Persze nekem azért nem olyan apró kezeim vannak a majd két méteres magasságom mellett. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Drenadar #13484 üzenetére
Az a baj, hogy nem lehet minden igénynek megfelelni. Nektek egy kompakt 5 colos, másnak egy 4 colos, megint másnak egy 4.5 vagy 4.7 colos kéne... Nekem az 5.2-5.3 tűnik megfelelőnek, de valakinek ez már túl kicsi, a Mi Note meg túl nagy.
Persze most plusz öt méretet nem fognak gyártani, pedig jó lenne. -
-
Keil Walker
aktív tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Drenadar #13374 üzenetére
Tuti lesz.
Ha nem is fog működni, szinte biztos vagyok benne, hogy XDA-n megpróbálják portolni.
És miért lenne jó nekünk? Nehéz megmagyarázni... Új OS, ami teljesen más... Jó lenne kipróbálni a mindennapi életben. Aztán lehet, hogy valakinek az lesz a megfelelő, és cseréli rá a droidot. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Drenadar #13346 üzenetére
Mi3-hoz képest Mi4 is kompaktabb lett, Redmihez képest Redmi 2 is... Szóval várható. Kivéve, ha nagyobb lesz a kijelző, akkor csak vékonyodás lesz.
batai15 nincs olyan, hogy sima, W és TD van. Előbbiről szól a teszt, utóbbiban Tegra 4 van és itthon csak 2G-n működik. De ez benne van az összefoglalóban.
-
Ysosy
csendes tag
válasz
Drenadar #9821 üzenetére
A lányon vagy a read only-n?
De jelenleg még mindig külföldön vagyok, mobilnettel és sok munkával. Egyenlőre csak használom nagy megelégedettséggel a Mi3-at.
Semmi problémám vele. Ill. csak annyi, hogy a frissítést nem bírom ráerőszakolni, úgy, hogy letöltöm a ROM-ot, felmásolom a telefonra és kézzel indítom. Egyszerűen nem csinál semmit, csak újra ellenőriz és közli, hogy van új verzió. De végül is nem gond. Remélhetőleg 7végére otthon vagyok, majd wifin lefrissítem. Ha 6 hetet kibírtam, ez a pár nap már nem okoz gondot!
-
plinksd25
tag
válasz
Drenadar #9410 üzenetére
Nekem nem volt ezzel veszíteni valóm így nem i nagyon érdekelt. Azelőtt nem is hallottam erről a márkáról. Csak az árát néztem meg de akkor már sejtettem hogy valami nincs rendben. Nem is lepődtem meg annyira mikor kiderült hogy nem eredeti pedig annak a tesztvideójàban látható készülékkel összehasonlítva nincs eltérés külsöre, a rom kinézetében sem, a menüben sem. Csak hát belül nem az van... De ezt leszámítva a párom S3-as telójához képest nagyon gyors és stabil. Nem rossz így ez a telefon, ha mrgszűnik ez a hangszóró probléma meg is tartom de mindenképp veszek egy eredetit. Azon csodàlkozom inkább hogy ilyen jó másolatot tudtak csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest