- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én is aliexpressról rendeltem, 5600 jó értékelésű eladótól, talán az nem ver át. Majd beszámolok ha megérkezett. Amúgy ettől az eladótól rendeltem, mert megbízhatónak tűnik és van egy csomó ajándék hozzá:
http://www.aliexpress.com/snapshot/310786203.html (innen a 3G WCDMA verzió kell neked valószínűleg)
Egyébként 160 dollárért legfeljebb a 2G-s verziót kapod. Ha 3G WCDMA kell (ami itthon is működik 3G-n) akkor az inkább 180-200 dollár között lesz. Erre vigyázz, mert gondolom nem csak 2G-n szeretnéd majd használni.De mások máshonnan rendeltek, eddig csak 1 ebayes szívta meg hamisítvánnyal. Szerintem ha nagyobb kínai webshopból rendelsz akkor nagy baj nem érhet. Csak ne akard túl olcsón megúszni mert akkor tuti megszívod.
-
lolchief70
aktív tag
Idézet innen:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?stext=megb%C3%ADzhat%C3%B3+boltok&submit="A megbízhatóak például: minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, pontosak, aránylag az árak is jók."
Aliexpress és ebay keresekedőktől előfordulhat, hogy xiaomi replikát kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest