Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• danilla
    őstag

A xbox live gold-ért fizetni kell, de nem is ugyan azt kapod mint "mindenhol máshol" ;]
    Vegyünk pár példát amivel iszonyat sokan játszanak és sikeres játék, én szeritnem meg még jó is. COD6 pc-n a host rendszere miatt nem volt éppen jó, viszont ez a "hostrendszer" xboxon maradéktalanul jól működik. COD7 Xboxon hibátlanul működik, mert amikor patchről vagy dlcről van szó először ezzel a platformal foglalkoznak a játékkészítők, pc-n még elmegy de PS3-on katasztrófa.
    Nagy rá az esély hogy live-on előbb próbálhatsz ki játékokat, vagy, sőt csak azon próbálhatsz ki egy két játékot demo vagy beta formájában.
    Nem véletlenül kell fizetni a live-ért, azért, mert olyan szolgáltatásokat kapsz a pénzedért cserébe amikért szerintem megéri az havi 1000ft.
    Ha meg valakinek ezek a plusz-ok és az, hogy az a játék amit megvesz jól működik nem ér meg ennyi pénzt havonta az nem vesz xbox, azért, hogy multizzon. Ez ilyen egyszerű.

PL.: hiába ingyenes a COD7-el való játék Pc-n meg PS3-on, ha szarul van megcsinálva a játék. Sajnos ez így van (bár pc-n az utolsó patch óta nekem jó ;] )

Amúgy lehet nem lenne rossz ha észrevennéd mindenki neked papol, mert hogy te beszélsz hülyeségeket :DDD lehet, hogy most nem a mindenki más a hülye, hanem te tévedsz, nem?

• TazLeacher
    nagyúr

buszken hirdeti is a forumon hogy ot bizony olyanert is le lehet huzni ami mindenhol mashol termeszetesen ingyenes.

Ez nekem kimaradt, de lehet elsiklottam fölötte. Kik voltak ezek, és mit írtak?

A mindenhol máshol továbbra is lénygeében nem jelent semmi mást, mint a Sony-t, ugye? Mert más cég nem jut eszembe a nextgen konzolpiacon, aki ingyenes netes multiplayert biztosítana.

Új hozzászólás Aktív témák