Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Kiprobaltam en is de szokatlan volt, a kovetkezo fps-t megprobalom karral csinalni hatha "betorik"

jo kis szoftver amikor megvettem a kart es ki akartam kapcsolani ott jott a nagy ? hogy hogyan is, elhivtam havarom akinek regota van o is azt mondta majd kikapcsol....gugliztam kb 2 perc alatt megvolt beraktam inditopultba es azota is ott van
-
Reignman
aktív tag
Nyilván nem merül sokat, de sokakban az rögzült, hogy kikapcsolja használat után a dolgokat, nem pedig félreteszi, amíg majd magától kikapcsol. Engem kimondottan zavar, ha valami 10 percig még ott villog.
Mondjuk valószínüleg én sem tettem volna rá külön kikapcsoló gombot, de monjuk az xbox jel újboli hasszannyomására kikapcsolhatna...
FPS játék kontrollerrel? Szerintem az az egyetlen stílus, ahol egér+bill kombó verhetetlen. -
beldeczki
aktív tag
10 perc alatt tényleg nem sokat merül. Ha felkelek a tv elől, sohasem szoktam kikapcsolni.Kikapcsol magától úgy is, lemerülni meg nem fog. Az FPS játékok irányítása ezzel a controller-el a legjobb. Nekem konzol is van hozzá, de gondoltam már rá, hogy beszerzek a géphez egy vevőt, és akkor pc-n is tudok majd játszani.
Az írás jó lett, a programot lehet, hogy a későbbiekben hasznosítani fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest