- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok XBOX 360 HDD-jére fel lehet másolni a játékot és onnan inditani azt?
-
betonfelhő
tag
ha valakiben felmerül a kérdés, hogy elegendő-e a zsenyórós xbox360 kontroller kábelének a hossza, tekintse meg az alábbi videót ahol szemléletesen bemutatja egy fiatalember az arányokat.
-
Sziasztok XBOX360 és XBOX360 között vannak különbségek a HDDÍ-méretein kivül ha van akkor mi a különbség segitenétek nekem ebben!
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Tehát ha van egy XBOX360 wireless controller for windows csomagom, akkor ha veszek mellé még xbox 360 controllereket akkor azokat is simán viszi?
Összesemennyit bír még el?
-
Jagertomi
csendes tag
Tudom nem ide tartozik!
Üdv.
Nekem 2.0.12625.0 dashboard van fent. Csak egyszer voltam fent Live-on többször nem és a legújabb system update-et frissítette(tehát már kinect-es). A flash kb. 1.5 éve történt (hol tudom megnézni a flash verzióját?) És am így indulna Call of Duty Black Ops játék? Vagy kell neki vmi patch? Ha kell akk hogyan?? Ui.: Amióta ez a frissítés megtörtént azóta nem megy a MW 2... de közben minden más igen :/ -
djpety
tag
Akit érdekel, csináltam egy kis programot, amivel a GUIDE gomb (Középső X gomb) lenyomására kikapcsolható a kontroller bármikor (nem csak gfwl-es játékokban)
Innen tölthető le: XBOX360 Controller Manager
Remélem sokaknak lesz hasznos
Engem nagyon zavart, hogy ki kellett venni az aksit mindig.
-
Giot
addikt
Üdv mindenkinek!
Arról van e valami infótok hogy használható e PC-s Xbox kontroller Xbox konzolhoz?
Ha igen hogyan? -
Liczy
újonc
Sziasztok!
Én is tervezen egy vezetékes Controller beszerzését de engem is zavar a pc-re való több ezres drágábbsága! Tehát a kérdésem: a Win7 felismeri egy sima xboxhoz való vezetékes gamepadot vagy a drágább direct pc-hez valót kell vennem?
-
ZiaN
tag
válasz
doxit.hu #138 üzenetére
Helló!
Amennyire tudom, WL controllerhez külön vevőegység kell, nem megy sima bluetoothtal vagy wifivel. Ezt olvasd el: http://hungamer.blogspot.com/2010/09/xbox-360-wireless-controller-for.html
Ha vásárolnál, itt egy link: http://www.depo.hu/microsoft/xbox-360-wireless-common-controller/188966
-
doxit.hu
csendes tag
Üdv!
Új vagyok még, de kapásból egy problémával fordulnék hozzátok. Remélem tudtok segíteni. Éppen próbálkozok egy wireless controllert windows 7 alatt működésre bírni, de valamiért nem akarja. Felpattintom, felismeri és a rendszer jelzi, hogy rendben, de a vezérlőn a 'power button' csak villog és nem reagál semmire. Raktam fel külön drivert is, de semmi.
Ha tudtok esetleg valamit erre, mint megoldás, azt előre is köszönöm!
-
sittes0512
újonc
üdv!
nekem olyan problémám lenne hogy vettem egy x-box 360 wirelles controllert pc-hez.sok játékhoz működik tökéletesen,de a rainbow six vegas 2-t nem tudom átállitani,pedig van olyan opcio de rákattintok és semmi.ha valaki tudna segiteni előre is köszi! -
zsoltti
senior tag
válasz
Perillustris #132 üzenetére
Hát szerintem az is csak egy marketing fogás, szerintem nem sokkal jobb mint a mostani. De amúgy én sem hallottam azóta róla hogy valamelyik hírportálon olvastam a bejelentéséről.
-
vnx
csendes tag
Sziasztok!
Az xbox 360 pc wireless controllerhez is jó a play and charge szett? (aksi + töltő)
Csakmert az oldalakon nem tüntetik fel hogy kompatibilis e a pc-s joyal.És amúgy az új xbox controller pc-hez is fog jönni?
-
danih
veterán
Naszóval, itt a driver az Xbox360 kontrollerekhez PC-re.
-
vadasz70
aktív tag
sziasztok! tudja valaki hogy honnan lehet ne magyar nyelvű használatit letölteni a xbox 360-hoz, és hogy a vezérlőt összelehet-e kötni vezetékkel a gépet mert az elem hamar lemerül, és hogy hol lehet hozzá jutni. köszönöm.
-
cronos
tag
Szevasztok
Vezetékes xbox controllerhez milyen driver kell win 7 64bit-re? vagy kel egyáltalán a vezetékeshez?üdv
-
inkubator
aktív tag
Most tervezek én is venni pórázas Xbox 360 controllert, remélem találok hozzá drivert. Nem tudjátok, hogy a microsoft honlapján lévó az csak az eredeti windows-oshoz jó vagy az olcsóbbikhoz is. Azért egy driver miatt inkább 12.000 ft helyett 8000 ft barátibb, csak meglegyen hozzá a driver. Aki így használja az írja meg a driver linkjét! Köszi!
-
vnx
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy xbox 360 wireless controllert pc-hez. A tévét a géppel kötném össze. Namost a tv a géphez képest oldalt helyezkedik el, vagyis amikor a tv előtt játszanék a controllerrel akkor oldalról kapná a jelet.
Tehát az a kérdésem, hogyha a controller oldalról kapná a jelet (arról az izéről amit a gépbe kell dugni), nem pedig szemből, akkor úgyanúgy működne?
Persze monitoron is játszhatnék vele, de azért a tv mégis csak nagyobb.
-
cettlee
őstag
na visszavittem gariztatni, de aztmondták hogy max eltudják küldeni világgá megnézetni, legalább 15 napot vesz igénybe, és addig cserét sem adnak.És hogy valoszinüleg visszaküldik majd nekem mert nincs baja , csak nyikorog. nemszoktam reklamálni, de ennek tényleg az a menete?érdekes
-
cettlee
őstag
válasz
betonfelhő #120 üzenetére
az miaza célzott irányu ráhatás? zsiruj 10k-s cuccot nemnagyon akarok szétszedni
-
cettlee
őstag
üdv. ma vettem egy ilyen kontrollert és nyikorog az RT ravasz egy picit.tehát arugoval van vmi gondolom, nem olyan hangos de sztem nemkéne nyikorgnia xd ez gari?
-
koco
csendes tag
válasz
betonfelhő #117 üzenetére
Köszi a választ. Priviben, ha megírnád honnan szerezted, amennyiben netről rendelted, azt nagyon megköszönném
.
-
betonfelhő
tag
Egy hete nyomkodom, elégedett vagyok vele.
Pc-hez mindenképp az "Xbox360 controller for windows" kell, mert a cuccban a firmware a lényeg (úgy tudom csak a frissebb xbox padek müködnek flottul pcvel, de így is kell a driver).
Szerintem a wireless pad nem éri meg, csak ha nagy/hatalmas monitor előtt játszol több méterről, plusz szarozni kell az akksikkal, kell pc-hez wireless átalakító meg nehezebb is. A kábel meg olyan bő másfél méteres (vagy több), ami általában elég. -
betonfelhő
tag
Egy hete nyomkodom, elégedett vagyok vele.
Pc-hez mindenképp az "Xbox360 controller for windows" kell, mert a cuccban a firmware a lényeg (úgy tudom csak a frissebb xbox padek müködnek flottul pcvel, de így is kell a driver).
Szerintem a wireless pad nem éri meg, csak ha nagy/hatalmas monitor előtt játszol több méterről, plusz szarozni kell az akksikkal, kell pc-hez wireless átalakító meg nehezebb is. A kábel meg olyan bő másfél méteres (vagy több), ami általában elég. -
koco
csendes tag
Egy usb-s xbox controller és a for win.controller között van különbség, vagy csak az utóbbihoz adnak drivert és ennyi? Ja és xp sp3 alatt futtatható?
Remélem még él a topic valamennyire
.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
betonfelhő #111 üzenetére
énis azon az oprendszerem használom win 7 64bit, bedugtam és már müködött is, tm nem játszottam de minden játék szinte pöpecül használja
Mafia 2, gta iv, ezeket tolom most és kontrolerel tökéletesen megy még a rezgés is és késése sincs
-
betonfelhő
tag
64-bites Windows 7 alatt is gond nélkül megy?
Trackmania Uniteddel milyenek a tapasztalatok? -
Roliiii
aktív tag
Sikerült hangot kinyernem az alján lévö csatibol...hát borzalmas orjási alapzaj és mindemelet 1 sáv(mono) 8000-es mintavétel 16 biten igen ez telefonvonal minöség jol látjátok
végre látom az aku kijelzést és windows live os játékok alat kilehet kapcsolni lejön a cucc és megkérdezi leálitom e a kontrollert
-
Roliiii
aktív tag
válasz
richpublic #108 üzenetére
gyerekek nagyon cuki lessz.
vettem egy vezeték nélküli xbox360 kontrollert oké, bekapolni betom, de kikapcsolni hogy kell?XD -
BalaNce87
addikt
Egyébként én tegnap vettem egy logitech chillstream-et 4000Ft-ért, ez lényegében ugyanaz mint a tesztben szereplő gamepad, csak ez kisebb és van rajta kézhűtés, ami persze elhanyagolható ahogy a rezgés is. A választásom azért esett erre, mert autós játékokban előny a nyomásérzékelős gomb, eredetileg rumblepad 2-őt szerettem volna venni, de az 2000 Ft-al drágább és nem nyomásérzékelős a hátsó két gomb, ami autós játékoknál olyan mintha billel adnád a gázt vagy fékeznél.
-
trebron86
tag
válasz
Dr. Romano #104 üzenetére
köszi a remek oldalt, most már csak várni kell.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
trebron86 #102 üzenetére
Én Xbox 360 Controller Emulátort használok a gamepadomhoz, mivel az X360-as átiratok fordítva kezelik kontrollerem tengelykiosztását.
Beállítása a cuccnak picit szenvedős (egy ini fájlt kell szerkesztgetni), de nem vészes.
Sima X360 emulátort, ami a játékokat is futtatja innen szedheted le, ha majd egyszer lesz -
trebron86
tag
senki se használt még xbox360 emulátort???
ha még is ossza már meg velem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Manapság már egy pc-játékos sem élhet gamepad nélkül, lévén a személyi számítógépes piacot is rendre elárasztják...
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest