- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrika128
csendes tag
válasz
Pálin(t)ka #244 üzenetére
Nekem pedig 1 hónapot ment 7.8-al és múlt7en kif*ngott a Lumi800-am,pedig mióta megvan semmi baja nem volt soha. Lefagyott, kikapcsolt és azután már be se tudtam kapcsolni egyáltalán. Töltőre is feltettem ,de nem reagált, úgyhogy szervíz lett a vége...szoftverhibás elvileg.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
Pálin(t)ka #244 üzenetére
Esetleg próbálkozhatsz a gyári beállítások visszaállításával, hátha segít rajta.
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
Pálin(t)ka #243 üzenetére
Mindenkinek figyelmébe ajánlom! : nokia lumia 800-ra felraktam a 7.8-at kb 4 napja. Azóta folyamatosan akadozik, szaggat és hihetetlen módon lelassult a telefon. Sokszor írás is nehézséget okoz, amikor írok. De a képernyő is nagyon sokszor olyan mibt ha eltört volna annyira összevisszaságot mutat. A kérdésem annyi lenne, hogy lehet-e csinálni valamit, hogy jobb legyen? Mert elötte 4 hónapig volt meg a telefon7.5-el és azalatt minden azonnal történt, gyors volt, nem szaggatott és sose volt darabos a kijelző.
-
Ryoo
senior tag
Tud vki ajánlani egy jól működő facebook messengert kezelő üzenetküldő programot? WP 7.8-ra?
-
Lei559
tag
Én Így csináltam. A notin lőttem le a netet. (Wifit) Bár nekem talán annyival könnyebb dolgom volt h van erre kijelölt manuális kapcsolóm. Ha esetleg Neked nincsen akkor az FN+f**valamennyivel is pillanatok alatt lelőheted a netet. Próbálkozni kell. Ha elkapod a megfelelő időpontot utána már sima ügy.
-
Nekem (érdekes módon) az előzőekkel ellentétben a független Optimus 7-emre ez a legújabb frissítés mindenféle nethuzigálás nélkül felment, sőt, a telefonom jelzett, hogy van rissítés.
(Mondjuk eléggé meglepődtem.)Ezzel szemben a haverom Lumia 800-a (nem tudom függő-e - mármint a telefon
) még mindíg nem kapta meg a 7.8-at.
-
Lei559
tag
válasz
W h o z Z y #234 üzenetére
Szia!
Elméletileg h minden frissítés végigment akkor 7.10.8858.136
-
W h o z Z y
tag
Sziasztok
L900 Operációs rendszer verziószám mennyi? a legfrissebb... -
Ryoo
senior tag
Sziasztok! A napokban próbálta vki frissíteni a telefonját? Se a net megszakításos módszer nem megy, se a hivatalos. HTC 7 Surround
-
Rendszer szinten amik vannak különbségek, azok nagyrészt olyanok, amiket a felhasználó nem nagyon vesz eszre.
Ami lényeges különbség, hogy egyre kevesebb alkalmazás van 7.x-re, és egyre több van csak WP8-ra.
Illetve az USB-mass storage mód és hogy nem kell Zune is a WP8 mellett szolnak.
Ha ezek neked nem okoznak gondot, akkor nyugodtan vehetsz magadnak Lumia 900-at. -
M.A.Z.
aktív tag
Ezek szerint vehetek nyugodtan Lumia 800/900-at? Nem annyira rossz a WP8-hoz képest a 7.8?
Érdemes-e 820-at venni a 900-as árán? -
Pacsek
csendes tag
Arról nincs semmi hír, hogy a magyar szolgáltatóknál, pl. T-Mobile mikor jön már végre hivatalosan a 7.8-as frissítés?
-
Lei559
tag
Egyébként magáról a 7.8ról.
Tegnap este óta nyüstölöm megálllás nélkül. És tökéletes.
Sok helyen olvastam még a vásárlás előtt h akik direktbe telepítik a frissítést azok random menükben , alkalmazásokban elég jelentős lassulást éreznek. (mindenki máshol)
Én egyenlőre nem találkoztam ilyen jelenséggel. Bár persze ez a ver. csak egy kis optikai tuningal jár de attól függetlenül hatalmas előrelépést jelenthet. Főleg annak aki sok alkalmazást használ a hétköznapokban.
-
Lei559
tag
Persze , ez így logikus. Nekem aktív maradt a wifi. (bár akkor még gyári ver. volt fent talán ezért)
Én csak leírtam h sikerült meglepően hamar mecsinálnom.Remélem segítettem valamit.
Ugye mivel semmi szabályszerűség nincsen ebben a frissítésben. Mert ez a "jókor húzd ki" dolog elég lutri.
-
Lei559
tag
Sziasztok!
Én ma vettem egy T-s Lumia 800at.
A Zune nem lát semmi frissítést. Így gondoltam h akkor megpróbálkozok ezzel a megszakításos módszerrel.
Sehogy sem sikerült. Majd utána egy csapásra felment minden.
A következőket tettem:
-Bekapcsoltam a Repülő módot.
-a (telefon) menüben kikapcsoltam a frissítés értesítését , meg még valamit (2 dolog volt ott)
-kikapcsoltam a Telefon Wifijét!!A megszakítást úgy csináltam h lemértem a pontos idejét annak h közölje velem a szokásos üzenetet ami annyi kb h: nem szükséges frissíteni a telefont bla bla..
Szóval megvolt az időtartam éppen előtte szakítottam meg a netet. (0.5 mpvel) És perfektül ment egyből zsinorban 3*
Remélem segítettem valamicskét. Egyébként tökéletesen fut a 7.8 semmi lassulás. Akinek help kell esetleg az írjon nyugodtan privit.
ui:Ismerősöm ugyan így felrakta egyből pedig kb jan 31. óta szenved. (nála a wifi maradt bekapcsolva)
-
-Shadow-
aktív tag
Van valami időpont, ameddig meg kéne, hogy jöjjön mindenkinek a frissítés? Lassan egy hónap telt el, de a Zune szerint még mindig nem kell frissíteni a telefont. Független Lumia 710.
-
zombinyul
addikt
válasz
BubuRoland #219 üzenetére
Még 2 vagy 3 frissítés.
-
BubuRoland
tag
netmegszakításos módszerrel befrissítettem a telefont, de csak a 7.10.8779.8 frissítés jött! hogy kell wp 7.8-at?
----
egy kérdést csak egy helyen tegyél fel![ Módosította: mukibuci ]
-
btudos
nagyúr
-
Noomercy
csendes tag
engem még az érdekelne hogy tudok rétenni telepítő fájlokat amit a telefonon megnyitok és felrakja ugye legyen az játék vagy akármilyen alkalmazás?
lumia 800 7.8
-
válasz
BubuRoland #210 üzenetére
-
BubuRoland
tag
az érdekelne még, hogy Zune-al hogyan kell frissíteni a telót, ha nem ajánlja fel autómatikusan? 7.8-ra való frissítésre gondolok!
-
BubuRoland
tag
egy kis segítséget kérnék! ha frissítem a telómat akkor a rajta lévő cuccok (képek,telefonszámok,jegyzetek,smsek) megmaradnak? jelenleg 7.5 van rajta!
-
imatt
csendes tag
Hello!
Ma reggel a telefonom (T-s Lumia 800) kiírta hogy elérhető a frissítés. Egész nap ezt írta a frissítés menüpont alatt. Amint rádugom most este a gépre, a zune szerint nem szükséges frissíteni a telefonszoftvert s már a telo is azt írja hogy nincs frissítés. Ez miért van? Ötlet? :/ -
zombinyul
addikt
válasz
Teclis1993 #207 üzenetére
Csak egy keveset olvass vissza.
-
Teclis1993
tag
Halli
Nekem egy Telenoros 610-esem van és nem írja a Zune hogy tudnám firsitteni pedig ismerősömnek már ki jöt és fent is van mi lehet a gond vagy a Telenornál még nem elérhető ?
-
zombinyul
addikt
-
Borosz
őstag
Az összes mindenem kivan ezzel a hülye MS frissítéssel.
Ezzel a leválasztom a netet technikával képtelen vagyok frissíteni. Mindig kiírja, hogy most nem lehetséges a frissítés, mert nincs net. Mi a titok???
-
lezuvius
őstag
Akinek hiányzik a mass storage annak itt van EZ, engedélyezi a mass storage funkciót
Optimus 7-en tesztelve
-
tolvad
csendes tag
Nekem L800-ra az első frissítés elsőre sikerült net húzogatással már jan 31-én. A többi nem akar azóta se.
Eddig napi 20-30-szor próbáltam, de meguntam. Most már csak napi 1 szer megnézem, aztán majd szól ha akar valamit.
Bnőm L710-esére elsőre ment mind 3, és természetesen őt nem is érdekelte, azt se értette mit csinálok vele, és még csak nem is tetszik neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest