- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnold2580
csendes tag
válasz
arnold2580 #99 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sikerült!
További szép estét! -
Kereszhaver
tag
Megpróbáltam ezzel a megszakítós módszerrel,de csak tölt és tölt,majd egyszercsak kidobja,hogy nem lehet frissíteni,meg valami hibaüzenetet(t-s 710)
-
torma99
aktív tag
Rádugtam a gépre, egyből tolta a frissítést. Simán felment. T-Mo - L800
-
szaki42
tag
HD7-nél működik a netmegszakítós csel...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
BArchitecht #87 üzenetére
Igen, lehet, videót azt hiszem nem
szerk:közben itt rámcáfoltak
Csengőhang berakás eddig is megoldható volt!
EasyMusic & ringtone alkalmazással... Felteszed skydrivera a zenét, aztán az appal kiválasztod, megvágod, és elmented csengőhangnak! Egyszerűbb mint amilyennek tűnik... Még youtube-ról is állìthatsz be zenét
-
ESP23
senior tag
válasz
BArchitecht #87 üzenetére
Leteszteltem, lehetséges fogadni vele zenét, videót, képet és ugyanúgy küldeni is.
Csengőhangnak továbbra sem lehet beállítani teljes zeneszámot, csak 40 mp-st, de majd arra ott lesz a Nokia Ringtone Marker alkalmazás, amivel kedvedre lehet vágni a zenéket. -
.LnB
titán
válasz
arnold2580 #91 üzenetére
Azt is le kell tölteni, 3 frissítés van a 7.8 az utolsó
-
arnold2580
csendes tag
Sziasztok
Én is a net megszakítással próbálkozok de ha talál is valamit az a (7.10.8858.136 OS verzió) ezzel lehetne frissíteni de eleve ez van a telómon. Valakinek ötlet?? (Mar kb. 20-szor próbáltam)
Köszönöm -
kcsa
veterán
válasz
Danielprince #88 üzenetére
pont az általad felsoroltakkal lett jobb/több. Alkalmazásokat nem hozott. (Nokia fejlesztett párat, marketből elérhető a Nokia részlegből)
-
Danielprince
csendes tag
Hello mindenki. Nekem is nethuzogatós módszerrel sikerült megcsinálom mind a három frissítést. Nagyon tetszik az új kezelőfelület, meg a színek is jók, de többre számítottam. Amúgy most pontosan mivel is lett jobb a 7.5-höz képest? És milyen programok vannak amiket ez a frissítés hozott?
-
Peathee
senior tag
Sziasztok,
nekem is csak a net megszakítós módszerrel sikerült megcsinálnom. De legalább egymás után mind a hármat.
Most újra alkotom a csempéket... -
ESP23
senior tag
válasz
BArchitecht #84 üzenetére
Megosztás Bluetooth-on
-
ESP23
senior tag
válasz
BArchitecht #80 üzenetére
Piactérről
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #81 üzenetére
Hát nem egyszerű a frissítések telepítése így
De már rájöttem
Elindult a 2. Frissítés telepítése is
Lassan de biztosan kész
Szerk.
Közben már jön is a 3. -
ESP23
senior tag
válasz
BArchitecht #78 üzenetére
Le kell tölteni az áruházból az a neve hogy megosztás bluetooth-on.
-
BArchitecht
csendes tag
Helló mindenki! Olyan kérdésem volna, hogy Telenoros Lumia 610-emet frissitettem, minden szépen jól ment, de most a Bluetooth-os adatátvitel még nem volt benne a frissitésbe mert nekem nem akar müködni!!! Légyszi 610-es segitsetek
-
HopeckoR
aktív tag
Hát nekem ma egyszer feldobta hogy a ki-be huzogatással talált 1db frissítést, de a másik kettő nem jött elő. Úgyhogy újra próbálkoztam de azóta nem dobja be hogy van frissítés. Vagy azt írja hogy "Most nem lehet frissítéseket keresni. próbálkozzon..." Vagy pefig "Nem szükgéges Frissíteni... Jelenlegi Verzió 7.10 (8773"
Valakinek valami ötlet?Attól a másik kettő frissétes meg renben meg fog érkezni ha most csak egyet telepítek? Mert csak 1et talál.
-
Pirosász
aktív tag
Furcsa dolgok ezek.Tegnap este hazajöttem,na mondom nézzük.Rádugtam a gépre,jelzett is.Elindítottam,gond nélkül frissítette mind hármat,ameddig megvacsoráztam.Nem rángattam netkábelt,nem kapcsoltam,állítottam át semmit,nem sütöttem a rántottámat új windows logo alakúra.Frissített ahogy a nagykönyvben meg van írva.Hogy ezek miért vannak?Ja,amúgy T-mobile Lumia710,de olyat is olvastam máshol,hogy ugyanez van az emberkének,azt nem akarja a jót mégse,tehát nem is értem.Úgy látszik ez szerencse kérdése.
-
ESP23
senior tag
Én végeztem!
Tetszik az új felület! -
.LnB
titán
Ezt el kell mesélnem
Harmadjára próbálkoztam a net megszakítással. És sikerült is, kiírta, hogy van frissítés. Visszadugom, na mondom frissítsen kimegyek a szobából. Mire visszajövök kiírja, hogy a frissítés nem sikerült. Én hülye másik foglalatba dugtam vissza a routerbe a netkábeltkezdhettem előröl. Most megint sikerült frissít is, de most próbálkoztam jó párszor.
Egyébként köszi a tippet annak aki belinkelte!
-
Jones528
tag
Telepítés után nem vesznek el a rajta lévő dolgok ( programokat nem törli le? ) ugye?
-
hmm nem hittem volna hogy megkapják, azt hittem hogy ezek vásárlókat már rég elfeledték. Kellemes csalódás ,
-
andro_et
tag
Netmegszakítós módszerrel simán lejött az Omnia W-re, de semmi értelmes újdonság nincs benne. Ennél még a hardveri korlátok mellett is többet csinálhatott volna az MS..
-
iOce
tag
Még nekem sincs semmi, független Lumia 800, OSX Windows Phone app.
-
ESP23
senior tag
válasz
komistvan #51 üzenetére
A telefonodat repülőgépes üzemmódba teszed.
Rácsatlakoztatod a gépre, elindul a zune, felismeri a telefonodat.
Kiválasztod a beállításokat, rányomsz hogy frissítés, vársz 3-4 másodpercet, és megszakítod a géped internetkapcsolatát.
Ha jól csinálod felajánlja a frissítést.
Majd ismét aktiválod a géped netkapcsolatát.De itt van az eredeti leírás is: [link]
-
komistvan
tag
Leírhatná valaki szépen magyarul hogy mi ez a netmegszekítás
Ki-be húzkodom a kábelt mint a hülyegyerek -
proxie
tag
ki válalja be? [link]
Glenda: próbáltam a net megszakítást. próbáltam win7/win8 alatt, simmel-anélkül de semmi,
-
BiP
nagyúr
no prob. Nem szándékoztam leharapni senki fejét. Offtopicba tettem, nem tettem felkiáltójelet, csak jeleztem, így válaszoltam meg a kérdésedet, hogy hol találod.
(persze burkoltan benne volt a jelzés, valóban, hogy legközelebb érdemes előbb körülnézni, aztán kérdezni.)
megj: ha törölni nem is, de szerkeszteni lehet 5 percig a hsz-t. -
HopeckoR
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #42 üzenetére
Mit takar ez a netmegszakítós módszer?
-
Vassili_Zait
senior tag
Megjött minden telefonra! Még HD7-re is felmegy...
Akinek nem az próbálja ki a netmegszakìtós módszert a zune-nal! És fel fog menni! Hard reset nélkül!
-
zombinyul
addikt
Az elso es a harmadik frissites szrpen elsore meglett a netmegszakitasos modszerrel, de a masodik sw kb. a 30-adik probara jott ossze. De legalabb 7.8 van fent, nekem rohadtul bejott. Jah, es szolgaltatofuggo a telefonom (T-s L610)...
-
ABE
őstag
Független Omnia W-hez kerestem a frissítést, de nem ajánlja fel sem a telefon, sem a Zune, pedig az itt említett trükköt is kipróbáltam.
-
HopeckoR
aktív tag
Hát én akármennyire is nézegetem még nem kaptam meg a frissítést
Telenoros Lumia 800
-
beni18
tag
Nem csak a Nokiák kapták, ugyanúgy kijött a HTC-re Samsungra, Lg-re is.
-
Feverke
tag
Uj csempemeretek tok jok, a kicsi viber meg draw stg is jelez ha van uj ertesites, a naptar is mutatja hanyadika van
A bing képek meg nagyon faszák sztem
de azért az uj szinekkel nem kérkednék... igysem talalom az igazit.. nemtudja valaki lehet e majd mast is beallitani frissulo hatternek mint a binget? espn stb? vagy az csak wp8?
-
Hina
aktív tag
Hát már ideje volt.
-
Jaaaaaj. Meg az LG bejelentette hogy nem lesz E900-ra, meg a htc is, hogy csak gen2-re lesz. Sőt, olyat is olvastam már, hogy most hogy Sinofsky repült, a MS megigérte hogy hivatalosan kikapcsolható lesz a Startscreen.
Én azt ajánlom, hogy a Microsoft Press oldalnak higyjen az ember, a többit meg kezelje pletykaként. Minek élted magad bele egy hülyeségbe? Aztán még mondták is, hogy nem úgy lesz...megáll az eszem komolyan.
-
ESP23
senior tag
Nem csak a független készülékek kapták meg a frissítést.
Kapott frissítést T-Mobilos 610-s, 710-s, 800-s és 900-s is. -
törölt tag
Nem kell.Ragaszkodom az asszimetrikus képernyőhöz, meg fönnt a kis nyílhoz.
-
Bygaster
csendes tag
Igen, persze, maradtak élő csempék, nem fogalmaztam teljesen jól...Pl azoknál ahol a csempe "hátsó" oldalán is lehetnek adatok ott a kis csempék haszontalanok, már csak a méret miatt is ugye
Jogos a pont a teljes szélesség miatt, de valljuk be őszintén, a kis csempéknél már nem sok vizet zavart volna, ha kicsivel még kisebbek, legalábbis személy szerint engem sokkal jobban idegesít,hogy ha maradni szeretnék a közepes méretűeknél, akkor kevesebb látszik egyszerre...
-
BiP
nagyúr
Nem amiatt kellett növelni, mert 4 kis csempe=1 nagy, hanem mert most már teljes szélességben vannak a csempék, tehát szélesebb, mint a korábbi. (és mivel négyzet, így nagyobb is lett)
Amúgy a kis csempék között is vannak élő csempék, pl. SMS,hívás, outlook.
Bár én is sajnálom, hogy a legtöbb valóban inaktívvá válik.Én kb. 2 hete telepítettem 610-re (mert már felkerült a Nokia szerverekre idő előtt), de érdekes módon most meg nem listázza a Navifirm.
(amúgy nálam a verzió8858.12470, nem tudom, ugyanezt telepíti-e most is.)szerk: a 4/1 méret indokolt, mert így egységes. Ha már inaktív a csempe (gyakorlatilag ikonná egyszerűsödik), akkor tényleg mindegy a méret, viszont így lehet jól "kicsempézni" a screent.
-
kcsa
veterán
Nem írja. Három frissíést telepít egymás után, elsőre nem emlékszem hogy mit ír, második a kameragomb nélküli telefonok támogatását adja hozzá, a harmadik az új csempeméreteket.
Én megpróbálnám újratelepíteni zune-t ha eszközkezelőből nem oldható meg a probléma. Végszükség esetén másik gépen megpróbálni.
-
kcsa
veterán
Két hete használom L800-asomon, és nagyon tetszik a kis csempeméret - hívás csempénél pl. nem számít hogy kicsi vagy nagy, kiírja a nem fogadott hívások számát, de feleslegesnek ítéltem a nagy méretet - és ugyanez van még jópár alkalmazásnál. Ezzel együtt az újítások száma arcátlanul kevés. Kid's corner simán belefért volna.
-
madle
őstag
Nekem tegnap feldobott egy frissítés lehetőséget a zune, de sehol nem jelezte hogy ez a 7.8 lenne, elkezdtem frissíteni a 800-am és a 10/6-os lépésnél a telefon elkezdett ki be kapcsolni és a frissítés totál megállt, utána eltelt jó pár perc és kiírta hogy sikertelen volt a illesztőprogram frissítésének telepítése, próbálja meg újból.. ezt eljátszotta kétszer is. Szerintetek ez mi lehetett? A 7.8-nak írnia kellene valahol hogy én tudjam konkrétan arra frissítem? Mert akkor ez valami más frissítés lehetett
-
Bygaster
csendes tag
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de ennél azért többre számítottam volna az MS részéről, főképp, hogy még ki is kérték a WP7 felhasználók véleményét a szükségesnek vélt változtatásokkal kapcsolatban...
A kis csempék jók, persze így az élő csempe már nem működik, viszont a közepes méretűek nagyobbak, mint az eddigiek voltak, ez azért idegesítő, kevesebb adat,mint eddig, ugyanazon a képernyőn
Persze értem, hogy a 4 kis csempe= 1 közepes csempe miatt növelni kellett, de akkor is eléggé idegesítő...
-
shteer
titán
A BT fajlmegosztast is erdemes lenne kiemelni a Nokia erdemere, mert eddig ez fajt sokaknak
-
kcsa
veterán
A többi gyártónál is egyszerre indult meg a frissítés. Ezzel együtt tegnap L710 szó nélkül frissült (HU, debrand)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest