- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
"almát hasonlítasz a gyertyatartóhoz
.....nyilván elvárja az ember a Windowstól hogy stabilan, gyorsan, jól működjön, ha egyszer egy rakást pénzt kérnek érte (a nem abszolút fapad, amin elvileg már fut minden vistás program, a home premium 22000 pénz OEMben, dobozosból a csökevény home basic is 67000)
ugyanezt nem kérheted számon egy ingyenes alkalmazáson - garanciát ugyanúgy nem vállalnak rá, mint a ms sem (vagyis kiadsz 70e ft-ot, és SEMMI garanciát, felelősségvállalást, stb nem kapsz, ha károd lesz belőle, így jártál, beszoptad... ugyanezt egy párezres hajszárítóval próbálná meg eljátszani a gyártó, vagy bármilyen szolgáltató, iszonyatos balhé lenne belőle...)"
Akkort tulajdonképpen mi alapján lehet egyáltalán a linuxot megítélni?
1. Mert ÉN nem mondhatom rá, hogy ******, mert hülye vagyok, ugye. (sarkítás)
2. fizetős cucchoz nem mérhetem, mert a linuxot szent aszkéták fejlesztik, akik napfénnyel táplálkoznak, és úgy általában szent emberek.Ezek mind olyan érvek, amelyeket már unalomig ismerek, és amit a linuxosok nagyon ügyesen kitaláltak annak érdekében, hogy saját rendszerüket még véletlenül se lehessen korrekt módon összehasonlítani bármivel. Aztán jön a teszt, ahol anyuka gépére felrakott linux milyen szépen megy, ahol egy ingyenesen fejlesztett cucc porba alázza a vistát, stb, stb, stb.
Ha meg arról van szó, miért is a win az uralkodó rendszer, jön a történelemóra, ahol előkerül, hogy így-úgy első, meg r*hadt ms elterjesztette, stb. Hogy esetleg nem olyan jó mégsem? ÁÁ, az lehetetlen.
Ugyanazok a körök, mindig újra.
-
remington2
senior tag
"szóval "mókás" dolog olyanok fröcsögését olvasni, akiknem lövésük sincs arról, hogy mit is fikáznak"
a hsz-t elolvastad-e? Van benne egy olyan mondat, amit direkt a magadfajtának írtam. Úgysem leled meg, nem kell fáradni (másnak sem).
szerk: Ja, és a hónap vicce, idézem, a klasszikusokat csak szó szerint szabad:
" Csak ha komolyabb dolgokat akarsz akkor nem tökéletes MÉG a linux"Az első hszemet nem flamenek szántam, de az lett belőle. Hogy miért? Mert azt mertem megemlíteni, hogy . . . . . <-- és olyan szinten állunk már, hogy ide bármit be lehet írni. Ez ám a magasság
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest