- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Őszinte legyek én win alatt is ablakban nyomom, szóval fullscreen kérdéskör az passz. Bár elméletileg nem szabadna hogy gondja legyen az ablakos futtatással, mivel a wine nem is tud igazi full screent.
Változtatások elmentése: WTF mappában lévő config.wtf fájlhoz van megfelelő írási jogod?DX-el meg valszeg azért nem megy neked, mert ATI-d van. Nekem is az van, nekem se megy, de Nvidia-s ismerősömnek meg elindul azzal is (csak jóval lasabb). De ez alapvetően a WoW "hibája", más DX-es játékok mennek gond nélkül wine-vel. (jut eszembe egy tanács: v-sync-et kapcsold ki, 10-20 fps-t is nyerhetsz akár vele).
-
doc
nagyúr
tudom nem illik, remélem az érintett (aki az édesanyám) nem bánja, de beidézném a tegnapi chatünk egy részletét, az ő általa írt két mondatot
az előzmény annyi, hogy miután nevelőapám kalóz-vindóza (ugye, sok warezoló Linuxos kollega) közölte vele, hogy lopott és ejnyebejnye, felhívott, és kérte hogy rakjak Linuxot a gépére (anyámén már kb. egy éve Xubuntu van), ez meg is történt másfél hete
mivel hétvégén nem voltam náluk, tegnap kérdeztem anyámat, hogy mi ez a nagy csend, hogy nem hívnak hogy baj van a géppel, ez nem megy-az nem megy (eddig xp volt rajta, és hetene átlag egyszer kellett valamit matatni rajta, mert mindig elpusztult valamia windowsban)?
megkérdeztem, működik-e az Ubuntu rendesen. a válasz:(16.44.57) xxxxxxxx@tvn.hu: igen, de nagyon jó azUbuntu, sokkal szebb, mint az ebónyém, meg jobb is, majd egyszer nekem is olyan kell
(16.45.34) xxxxxxxx@tvn.hu: nagyon jó, könnyü kezelni, már belenézegettem, nagyon tetszik -
delacct
tag
Ha az >buntyuk nálad bugmentes az egyedi eset.Kb 10 féle konfigból 7 fölborul vele.
Desktopon is de szerveren is megy mindennap a nyavajgás.Kolléga szerverét nem tudta elérni 3 nap után mert "no sudoers" balhéba belefutott.Ez akkor amikor bennt van egy hosting cégnél a gép marha kellemtlen tud lenni.Ha meg már ez a vonal akkor inkább a Debiljány ami "problémamentesebb".
A zettyáz pedig létező dolog,pont *buntyúk az a disztró amiből van satanictól,mohamedánig mindenféle szines szagos...
Win attól külömb,hogy nem akar sem ideológialiag,sem felekezetileg megkülömbözetni,hiszen fizettél érte.Az hogy te nem tudod normálisan személyre szabni illetve megvédeni backupolni az PEBKAC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest