- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel, ket ponton is
az elso, hogy azzal, amit te irsz, semmi gond, ugyanis te elrejtettel benne olyan kucsszavakat, mint "én", vagy "nekem"
a masik, hogy nem olyan alternativakrol beszeltem, mint pl a k3b - windoze-ra is letezik millio fele cd iro szoftver, ugyanigy zenelejatszo is -, hanem olyan professzionalis programokrol, mint pl az adobe termekei, s bar en magam nem ertek hozza olyan mertekig, hogy nekem gondot okozna, meglehetosen sok helyen lehet arrol olvasni (olyanoktol, akiknek ez munkaeszkoz), hogy linux rendszereken az alternetiv programok nem nyujtanak annyit, mint windoze-on az adobe termekei (es itt nem arrol van szo, hogy mas, hanem hogy egyes funkciok, szolgaltatasok hianyoznak belole)es megegyszer, itt most nem kivanok allast foglalni, mindossze arra kivantam felhivni a figyelmet, hogy legyunk mar kovetkezetesek, ne beszeljunk ossze-vissza, attol fuggoen, hogy eppen mi tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest