Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel, ket ponton is
az elso, hogy azzal, amit te irsz, semmi gond, ugyanis te elrejtettel benne olyan kucsszavakat, mint "én", vagy "nekem"
a masik, hogy nem olyan alternativakrol beszeltem, mint pl a k3b - windoze-ra is letezik millio fele cd iro szoftver, ugyanigy zenelejatszo is -, hanem olyan professzionalis programokrol, mint pl az adobe termekei, s bar en magam nem ertek hozza olyan mertekig, hogy nekem gondot okozna, meglehetosen sok helyen lehet arrol olvasni (olyanoktol, akiknek ez munkaeszkoz), hogy linux rendszereken az alternetiv programok nem nyujtanak annyit, mint windoze-on az adobe termekei (es itt nem arrol van szo, hogy mas, hanem hogy egyes funkciok, szolgaltatasok hianyoznak belole)es megegyszer, itt most nem kivanok allast foglalni, mindossze arra kivantam felhivni a figyelmet, hogy legyunk mar kovetkezetesek, ne beszeljunk ossze-vissza, attol fuggoen, hogy eppen mi tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest