Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
pont ezt írtam én is
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
ezért mondtam hogy vannak kvázi megkerülhetetlen/kiválthatatlan appok, pl. az Adobe cuccai. Én Linux alatt fejlesztek flasht, ingyenes eszközökkel, de egy Flash CS3 nagy segítség lenne. Más kérdés, hogy negyedmilliót nekem nem ér meg, szóval nekem tökmindegy hogy van-e Linuxos verzió
a K3B-t meg Amarokot csak azért hoztam fel, mert sokan olyan programokat emlegetnek etalonként, aminek van Linuxos alternatívája, csak max. máshogy működik - a K3B pl. a legjobb íróprogram amivel eddig találkoztam, így nyugodtan lehetne arra is hivatkozni, hogy a windows sz@r, mert gyenge a szoftverellátottsága (tessék érezni az iróniát, még mielőtt a sok windows-huszár letámadna
)ezért szoktam mondani hogy nincs "egy igaz út". szerintem a legtöbb helyzetben mindent egybevéve (tanulhatóság, stabilitás, ár, stb) jobb választás a Linux, de van mikor csak felesleges szenvedést okozna - ilyenkor má$t kell választani (ami persze lehet mondjuk OSX is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nyilván egyén/igényfüggő hogy megfelel-e a Linux
)