- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
válasz
Fecogame #312 üzenetére
Szerintem ez a Rufusnál nem egyszerűbb, sőt ugyanaz, mint amit feljebb már legalább 10-szer leírtak, de vagy megy vagy nem. Többek közt azért, mert nem lehet általános leírást gyártani, hogy kevésbé jártas embereknek is érthető legyen, mert a betűkiosztás függ az adott gép meghajtóinak számától, stb-stb.
Amúgy már Windows7-es telepítőt is csináltam a Rufus-al és tökéletesen ment az is!
SŐT! Már készül a 1.4 (ALPHA), ami még csak a fordítóknak van fent, de már a magyar része megvan!
Várjuk!
-
DjMcMaster
tag
válasz
Undercover15 #307 üzenetére
Ez a megoldás tudtommal nem jó csak Windows 7-hez és olyan ISO-t nem is enged használni amibe egy picit is belepiszkáltak, magyarán ami nem hivatalos verzió azt nem is tudod használni. Sajnos!
-
DjMcMaster
tag
És a telepített Windows XP nem hozott létre alapértelmezett USERT, amire sokan panaszkodtak!
Nem utolsó sorban, lényegesen gyorsabb az eddig felsorolt megoldásoknál.
1000millió köszönet Rufusnak!
-
DjMcMaster
tag
Na, sok-sok szopogatás után: pre8-bootsect (2x), WinToFlash (2x)
, megtaláltam a legegyszerűbb megoldást. Az első két említett megoldással nekem is az advpack.mui nem olvasható hibát kaptam a fájlok másolásánál. Gondolkodtam, hogy másik iso-t keresek, de adtam még egy esélyt ennek a programnak:
És HURRÁ!!!
MAGYARÁZAT (csatolt képhez):
1. Kiválasztod azt a meghajtót ahol a PENDRIVE-nak lennie kell.
2. Elvileg hagyd az első opción, én nem piszkáltam.
3. és 4. Ezeket automatikusan beállítja majd, ha...
5. Pendrive neve (cimke)
6. ...itt kiválasztod az ISO lehetőséget a legördülő menüből és az ikonra kattintva kitallózod azt a gépedről (pl.: az XP image-et), pipákat nem piszkálod ! (Mint említettem, a 3. és 4. beállítódik magától!)
7. Megnyomod és tűkön űlsz, hogy telepíthessél pendrive-ról.VÁRSZ, ha felugró ablak lefutott, akkor nyomsz egy CLOSE-t és ENNYI!
Nincs cmd, prep8, bootsect, wintoflash, bezár, beír, kinyom, nincs indítómenü (!!!), csak bedugod, bootolsz és telepítesz, mint CD-ről! Lábbalhajtós számítógépen nem próbáltam, ez(ek) speciel tudtak USB-ről simán bootolni.
Most éppen egy olyan repi pendrive-ra csináltam telepítőt, amin az autórádió is csak vakvezető kutyával találta meg az mp3-at.
Remélem ez tényleg segít Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Néhány napja megkértek, hogy egy Acer Aspire One-ra telepítsek Windows XP-t...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest