Hirdetés
- Pajac: Átlátszó fém
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkosa
csendes tag
válasz
InfiniteReality #126 üzenetére
A Dell-es Vista64 drivert kipróbáltam, már nem emlékszem, mi volt a bajom vele.
Sajnos az is régi (2007-es).Az XP-s drivert ma megoldottam:
Meghackeltem a 266.58-as még támogatta a 100-as sorozatot (135M-től felfele).
Az inf-fileba beleraktam a 120-asomat. Ugyan kicsit noszogatni kellett, de az XP megette, úgyhogy most van hardveres gyorsítás a böngészőben is (ez már támogatja). Fagyás, képhiba egyelőre nincs (nem játszom rajta, úh. a jáékokról nem tudok nyilatkozni)Ha lesz egy kis energiám, kipróbálom Win7 driver hackelést is.
Ahol van (még nem sok van) nálunk is a professional verzió van fent win7-ből. Még nem tudom, mi lesz a befutó.
Hogy tovább borzoljam a kedélyedet: a múlt héten váltottam OfficeXP-ről (2002-es) Office2007-re, úh. most írhatom át a macrokat (a 2007-es office néhány dolgot másképp csinál - pl. a RxCx jellegű címzést nem eszi meg a diagram jelmagyarázatánál)
Új hozzászólás Aktív témák
lo ..avagy hogyan toljunk el valamit jól..:-)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest