- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Valószínű azért látod nálam is meg másnál is, mert jó
Semmi bajom az Operával, használtam is nagyon sokáig, amikor kísérletezős kedvemben voltam, jó böngésző, gyors is, de nálam sose tudta hozni az FF szintjét. Egyrészt pont a bővítmények miatt, amik nagyon hasznosak és ha épp valami problémám van, akkor biztos, hogy lesz rá bővítmény formában megoldás. Például nemrég szükségem volt rá, hogy megadott időközönként újra betöltődjön egy oldal, így nem dob ki, mint belépett felhasználót. Gondoltam erre biztos nincs megoldás. Hát csak rákerestem a bővítmények oldalán a programra és már jó ideje készen is volt FF-hez a megoldás, amit egyszerűen és könnyen 2 kattintással be is állítottam.
És azért van teledobálva a böngésző ennyi mindennel, mert hasznosak és én szeretem tudni milyen időjárás lesz ma, holnap, szeretem látni folyamatosan milyen zenét hallgatok, szeretem vezérelni a lejátszó programom anélkül hogy elő kellene keresnem a vezérlőfelületet. Szeretem hogy a böngészőm megmutatja az összes letölthető fájlt egy oldalon belül és ha akarom szedem is pár kattintás alatt az összes mp3 vagy akár jpg kiterjesztésűt. Az AdBlock és a FlashBlock pluginek pedig rengeteg hajtépéstől kímélnek meg, amikor percenként a képedbe ugrik 3 hirdetés vagy éppen 100%-on megy a procid a Flash bannerektől. Ez volt néhány dolog amik miatt nem szívesen válnék meg egyelőre az FF-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged