Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz MC Pite #195 üzenetére

Valószínű azért látod nálam is meg másnál is, mert jó :) Semmi bajom az Operával, használtam is nagyon sokáig, amikor kísérletezős kedvemben voltam, jó böngésző, gyors is, de nálam sose tudta hozni az FF szintjét. Egyrészt pont a bővítmények miatt, amik nagyon hasznosak és ha épp valami problémám van, akkor biztos, hogy lesz rá bővítmény formában megoldás. Például nemrég szükségem volt rá, hogy megadott időközönként újra betöltődjön egy oldal, így nem dob ki, mint belépett felhasználót. Gondoltam erre biztos nincs megoldás. Hát csak rákerestem a bővítmények oldalán a programra és már jó ideje készen is volt FF-hez a megoldás, amit egyszerűen és könnyen 2 kattintással be is állítottam.

És azért van teledobálva a böngésző ennyi mindennel, mert hasznosak és én szeretem tudni milyen időjárás lesz ma, holnap, szeretem látni folyamatosan milyen zenét hallgatok, szeretem vezérelni a lejátszó programom anélkül hogy elő kellene keresnem a vezérlőfelületet. Szeretem hogy a böngészőm megmutatja az összes letölthető fájlt egy oldalon belül és ha akarom szedem is pár kattintás alatt az összes mp3 vagy akár jpg kiterjesztésűt. Az AdBlock és a FlashBlock pluginek pedig rengeteg hajtépéstől kímélnek meg, amikor percenként a képedbe ugrik 3 hirdetés vagy éppen 100%-on megy a procid a Flash bannerektől. Ez volt néhány dolog amik miatt nem szívesen válnék meg egyelőre az FF-től. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés