Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
Halkan megsugom a vasarlok tenyleg hulyek, legalabbis a donto tobseguk, nem ert hozza. Azt veszi amit XY mondott neki, aki ugyszinten tok hulye hozza, csak olvas mindenfele forumon, es azt hiszi hogy ert hozza, persze ezeken a forumokon megint csak donto tobbsegeben hozza nem ertok vannak
... Az szamit, hogy a koztudatban mi van, es ma koztudatban az van, hogy az Android es iOS az jo.
A WinRT-vel inkabb az a baj, hogy nagyon draga, meg azert az appok szama es minosege is kerdeses, de mivel a nagyteso a Win8 is huzza, igy azert annyira nem kell felteni. Szerintem par ev mulva ugyanugy felfuthat, mint az Android a tableteken. Remeljuk, hogy majd meglatjuk mi lesz
, aztan utolag lehetunk okosok, hogy en bezzeg megmondtam
.
Van egy x86-os tabletem win8-cal de azon 99%-ban csak az modern UI-s appokat hasznalom, persze neha van, hogy azon is kiprobalok valamit, ami x86-os, de azt ugyan ugy megtehetnem a desktop gepen is, vagy a notin... Tehat nekem boven eleg lenne egy RT arra amire most hasznalom a tabletet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest