Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• afk22

tag

válasz kovy79 #34 üzenetére

Halkan megsugom a vasarlok tenyleg hulyek, legalabbis a donto tobseguk, nem ert hozza. Azt veszi amit XY mondott neki, aki ugyszinten tok hulye hozza, csak olvas mindenfele forumon, es azt hiszi hogy ert hozza, persze ezeken a forumokon megint csak donto tobbsegeben hozza nem ertok vannak :)... Az szamit, hogy a koztudatban mi van, es ma koztudatban az van, hogy az Android es iOS az jo.

A WinRT-vel inkabb az a baj, hogy nagyon draga, meg azert az appok szama es minosege is kerdeses, de mivel a nagyteso a Win8 is huzza, igy azert annyira nem kell felteni. Szerintem par ev mulva ugyanugy felfuthat, mint az Android a tableteken. Remeljuk, hogy majd meglatjuk mi lesz :), aztan utolag lehetunk okosok, hogy en bezzeg megmondtam :).

Van egy x86-os tabletem win8-cal de azon 99%-ban csak az modern UI-s appokat hasznalom, persze neha van, hogy azon is kiprobalok valamit, ami x86-os, de azt ugyan ugy megtehetnem a desktop gepen is, vagy a notin... Tehat nekem boven eleg lenne egy RT arra amire most hasznalom a tabletet...

Új hozzászólás Aktív témák