Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oO7

őstag

válasz Set-Comment™ #85 üzenetére

az itt az alapvető probléma - amit a témaindító hír is taglal - hogy sok ember azon a - téves - gondolatmenet mentén ítélkezik a Windows RT képességeiről és "sikerességéről", hogy tud e X86-os, desktop alkalmazásokat futtatni... a te igényed egy masszívan rétegigény, és a többségnek tökéletesen édesmindegy, hogy a Modern alkalmazásait - amit egy táblagépen használni szokás - X86 vagy ARM processzor futtatja... felhozzák az "okosok" az RT negatívumaként, hogy nem tud desktop alkalmazásokat futtatni, de ha belegondolunk, hogy mire jó egy táblagép, akkor gyorsan arra a következtetésre jutunk, hogy nem is kell neki... innentől kezdve az RT nem magától terjed lassan, mert rosszak a képességei, hanem mert hülyék az emberek és erre még egy nagy lapáttal rá is tesznek a "hozzáértő" újságírok és az idióta OEM-ek, akik ezt még tovább sulykolják azzal, hogy ennyire kiállnak az RT mögül...

Szerintem ez az egész csak egy generált műhiszti, mert úgy igazából nem tudom elképzelni, hogy egy ember megvesz egy táblagépet (!!!) és egy pillanatra is megfordul az fejében, hogy akkor ő azon desktop alkalmazásokat akar használni...

Ha azt látnám, hogy X86-os prociból is tudnak olyan tabletet építeni, mint ARM-ből (vékony, könnyű, nagyon sokáig bírja), akkor nem érdekelne ez az egész cirkusz... persze Surface-ből tuti lesz második generációs RT, talán a Nokia is belép valami RT-s géppel, és onnantól kezdve engem nem érdekel, hogy a HP, DELL, Lenovo meg a többiek hogyan vágják maguk alatt a fát az X86 erőltetésével, és hogyan csúsznak le a tabletpiacról... megint...

Új hozzászólás Aktív témák