- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszi
csendes tag
Kicsit elharapóztak itt a dolgok
Szvsz szerint nem az a kérdés itt, hogy egyik, avagy a másik a jobb (eleve körtét hasonlítanak az almával - hehe). Egyszerűen csak arról van szó (ami azért ebben a fórumban is jópárszor előfordult), hogy a szakmabuzik többsége egyhangúlag kijelenti, hogy az apple termékek alapvetően gyengék, csak a marketing+design adja el, aztán utólag kiderül, hogy már sokadszorra is az Apple jelölt ki egy új csapásirányt.
Hasonló volt anno az iPoddal, amire mindenki fújt, hogy nem támogat csak kevés fájlformátumot, meg nincs benne rádió (ó, jaj, jézusom), csak az iTunes-al szinkronizálható, meg hasonló hibák sokasága, ehhez képest még most is, 6 év után is felfelé pörög az eladási mutató (nem is kicsit...az USA-ban, ha jól emlékszem valahol 75% körül van már a piaci részesedésük)
Szóval az eladási mutatók őket igazolják még a borsos árak mellett is, amiből én azt a következtetést vontam le, hogy az utóbbi években mégis csak az Apple találja el jobban, mire van szüksége az átlag vásárlónak, és bizony ezért még az olyan hatalmas vállalatok is, mint az M$, is őket követik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest