Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• keszi

csendes tag

Kicsit elharapóztak itt a dolgok:) Szvsz szerint nem az a kérdés itt, hogy egyik, avagy a másik a jobb (eleve körtét hasonlítanak az almával - hehe). Egyszerűen csak arról van szó (ami azért ebben a fórumban is jópárszor előfordult), hogy a szakmabuzik többsége egyhangúlag kijelenti, hogy az apple termékek alapvetően gyengék, csak a marketing+design adja el, aztán utólag kiderül, hogy már sokadszorra is az Apple jelölt ki egy új csapásirányt.
    Hasonló volt anno az iPoddal, amire mindenki fújt, hogy nem támogat csak kevés fájlformátumot, meg nincs benne rádió (ó, jaj, jézusom), csak az iTunes-al szinkronizálható, meg hasonló hibák sokasága, ehhez képest még most is, 6 év után is felfelé pörög az eladási mutató (nem is kicsit...az USA-ban, ha jól emlékszem valahol 75% körül van már a piaci részesedésük)
    Szóval az eladási mutatók őket igazolják még a borsos árak mellett is, amiből én azt a következtetést vontam le, hogy az utóbbi években mégis csak az Apple találja el jobban, mire van szüksége az átlag vásárlónak, és bizony ezért még az olyan hatalmas vállalatok is, mint az M$, is őket követik.

• keszi

csendes tag

Én sem vagyok iPhone-buzi, nem is vennék, mert drága és felesleges nekem, de az első képről már az iPhone jutott az eszembe (közel teljesképernyős albumart, ráadásul a tavalyi MacWordon pont ezzel az albummal illusztrálta Steve Jobs, hogy mennyire "gyönyörű a teljes képernyőn"). Aztán a "kétujjas" megoldás is az Apple termékeire volt eddig jellemző, a virtuális billentyűzet meg már tényleg nem különbözik. A GoogleMaps-re kisértetiesen hasonlító Live Maps-re is érdemes felfigyelni, meg a Zune integrálására.
    Akárhogyis nézzük ez egy az egyben egy iPhone Windows verziója az eddigi képek alapján, ami nem baj, csak legyen minél több dolog, amiben előremutat, mert így csak köznevetség tárgya lehet.

Új hozzászólás Aktív témák