- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
Nekem etenem van ami nem éri el a htc minőségét és mégse kell resetelgetnem, pedig raktam rá 40 megányi programot.
már majdnem egy éve megvan, de nem nagyon volt vele gondom, max olyasmi ami vmi béta kis progi volt, de egy unistall és kész.
Ezzel a hivásmegszakítással se találkoztam még. Szól a zene, bejövő hívás, zenét megálítja szépen , hívás rögzíti aztán mikor letettem zene folytatás. de ugyanezt navigácioval is onnan is rendesen vált.Félreértés ne essék nem isteníteni akarom a wm-et meg a wm-es pda-kat, érdemes megnézni hogy az utobbi 4 év alatt szinte semmit se fejlődtek, de azért nem kéne ilyeneket írni hogy aki használni akarja az nem fog ilyet venni.
Amugy a bestbuy egy iphone vas lenne linux oprendszerrel és wmhez található program elátotsággal, talán ezt tesztesíti majd meg az android, bár lehet még nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest