- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
Nekem etenem van ami nem éri el a htc minőségét és mégse kell resetelgetnem, pedig raktam rá 40 megányi programot.
már majdnem egy éve megvan, de nem nagyon volt vele gondom, max olyasmi ami vmi béta kis progi volt, de egy unistall és kész.
Ezzel a hivásmegszakítással se találkoztam még. Szól a zene, bejövő hívás, zenét megálítja szépen , hívás rögzíti aztán mikor letettem zene folytatás. de ugyanezt navigácioval is onnan is rendesen vált.Félreértés ne essék nem isteníteni akarom a wm-et meg a wm-es pda-kat, érdemes megnézni hogy az utobbi 4 év alatt szinte semmit se fejlődtek, de azért nem kéne ilyeneket írni hogy aki használni akarja az nem fog ilyet venni.
Amugy a bestbuy egy iphone vas lenne linux oprendszerrel és wmhez található program elátotsággal, talán ezt tesztesíti majd meg az android, bár lehet még nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Posta, csomagküldés
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest