- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
Nekem etenem van ami nem éri el a htc minőségét és mégse kell resetelgetnem, pedig raktam rá 40 megányi programot.
már majdnem egy éve megvan, de nem nagyon volt vele gondom, max olyasmi ami vmi béta kis progi volt, de egy unistall és kész.
Ezzel a hivásmegszakítással se találkoztam még. Szól a zene, bejövő hívás, zenét megálítja szépen , hívás rögzíti aztán mikor letettem zene folytatás. de ugyanezt navigácioval is onnan is rendesen vált.Félreértés ne essék nem isteníteni akarom a wm-et meg a wm-es pda-kat, érdemes megnézni hogy az utobbi 4 év alatt szinte semmit se fejlődtek, de azért nem kéne ilyeneket írni hogy aki használni akarja az nem fog ilyet venni.
Amugy a bestbuy egy iphone vas lenne linux oprendszerrel és wmhez található program elátotsággal, talán ezt tesztesíti majd meg az android, bár lehet még nem
-
NagyMesterB
tag
6os vince miatt akkor nem lehet majd rá rakni régebbi gépekre? vagy nem ez fog majd gátat szabni neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- YouTube
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest