Új hozzászólás Aktív témák

• Depression

veterán

válasz persil #97 üzenetére

Nem tudom, hogy miért csináltok apple vs samsung vitát egy olyan topicból, ami a ms által indított lejárató kampányáról szól.

Biztos sikerül majd ezzel szerezniük néhány új ügyfelet, de aki céltudatosan vásárol, vagy tudja, hogy mit akar, azokra az ilyen hírek nem lesznek hatással. Eleve a wp7 külseje annyira megosztó. Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják.

Nekem nem lényeg a smooth működés, viszont a tile-ok helyett sokkal jobban szeretem a színes widgeteket, szeretem, hogy van szép háttérképem, és azt is, hogy az ikonjaim egyedi formával rendelkeznek. Nálam az eye-candy a lényeg, és gyűlölöm a minimalista, egységes designokat.

Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs. És míg csak az androiddal jövök ki egy 90 megás csomaggal, és 2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is, addig a többi nem is alternatíva.

Lehetne mondani, hogy a wp7-es telefonok egy ideig elég olcsóak voltak, (hisz szinte senki sem vette), de a mostani mangós készlet ismét felemelte a 100k-es alsó határ felé. Tehát újból csak az android marad a nem prémium kategóriában.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés