Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ezek a hivatalos blogból való számok, a havi 1600 gondolom specifikus hardverre vonatkozik. nekem pl. kifejezetten tetszik, hogy a hp notebookomat lényegében kézi drivertelepítés nélkül üzembe tudom helyezni, nagy részét telepítéskor felismeri, a többit pedig az első windows update frissítéskor rántja le. a dell monitortól kezdve a dell monitor usb-jére kötött logitech quickcam-en keresztül a beépített tpm chipig minden működik. szerintem ez tök kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- bambano: Bambanő háza tája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest