Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Na jó, de ez a "Windows-t szeretnék mindenáron, csak az egyedi igényeimmel" az nagyjából hasonló kategória a "mindenképpen Hummer-t akarok, csak éppen nem keményfaszacsávós terepakármit, hanem sportautót".
Amúgy én továbbra is úgy gondolom, hogy ha a piac változni akar, akkor fog is, a cég - legyen akármelyikről szó - meg alkalmazkodni fog, különben teret nyernek azok, akik jobban alkalmazkodnak. Hozzáteszem, én ilyen téren nem tekintem vallásnak a használt OS-t, meg elvi kérdést sem csinálok belőle, mert nem nagyon szokásom ilyesmi, illetve csak ritkán. Azt használom, amivel elégedett vagyok, aztán csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest