- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Az elejére inkább nem is reagálok a hozzászólásodnak csak a végére, mert nekem meg a Vista gyakorlatilag mindig megy... ha kikapcsolom a gépet akkor is csak sleep -elem amúgy meg néha ilyen 15 órákat is megy mert reggel bekapcsolom, netezgetek, játszok vagy akármi, aztán otthagyom mert elmegyek ebédelni meg ide-oda aztán este visszaülök és gépezgetek tovább.. És nem lasul be.
Stabilitás szempontjábol sincsen gáz... szinte még nem is fagyott meg olyan szinten a gépem, hogy az kezelhetetlenné vállt volna vagy ilyesmi.
Aztán, hogy mégiscsak válaszoljak a hozzászóláod elejére is, a mai MINIMUM 160GB -s vinyókkal szerintem teljesen mindegy, hogy a rendszer 2.5GB -s vagy 10GB -s. Ha valakinek egy (megint csak hangsúlyoznám) MINIMUM 160GB -s vinyón AZ a 7GB szabad hely kell, akkor megfontolandó egy nagyobb vinyó beszerzése.
Memória meg azért van, hogy egye és gyors legyen. Lehet hogy relative sokat eszik de én még SOHA nem futottam ki a fizikai memóriából Vista alatt (nekem 2GB van belőle ami ma már szintén viszonylag átlagosnak mondható).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Elektromos autók - motorok
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest