Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Az elejére inkább nem is reagálok a hozzászólásodnak csak a végére, mert nekem meg a Vista gyakorlatilag mindig megy... ha kikapcsolom a gépet akkor is csak sleep -elem amúgy meg néha ilyen 15 órákat is megy mert reggel bekapcsolom, netezgetek, játszok vagy akármi, aztán otthagyom mert elmegyek ebédelni meg ide-oda aztán este visszaülök és gépezgetek tovább.. És nem lasul be.
Stabilitás szempontjábol sincsen gáz... szinte még nem is fagyott meg olyan szinten a gépem, hogy az kezelhetetlenné vállt volna vagy ilyesmi.
Aztán, hogy mégiscsak válaszoljak a hozzászóláod elejére is, a mai MINIMUM 160GB -s vinyókkal szerintem teljesen mindegy, hogy a rendszer 2.5GB -s vagy 10GB -s. Ha valakinek egy (megint csak hangsúlyoznám) MINIMUM 160GB -s vinyón AZ a 7GB szabad hely kell, akkor megfontolandó egy nagyobb vinyó beszerzése.
Memória meg azért van, hogy egye és gyors legyen. Lehet hogy relative sokat eszik de én még SOHA nem futottam ki a fizikai memóriából Vista alatt (nekem 2GB van belőle ami ma már szintén viszonylag átlagosnak mondható).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest