Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bambano #116 üzenetére

"Tehát megkérdezem kedves windows fanoktól: ti féltek a linuxtól?"

Bár nem vagyok fan, csak Windows használó, de részemről igen, ez egy tényező. :)
    Egy olyan, teljesen új rendszer lenne, amelyet meg kell ismerni, hozzászokni, utánajárni, hogy mi hogyan működik benne, hogy a CAD szoftverektől a játékokig minden fut-e rajta. Ez pedig sok energiát és időt elvenne - s ezekből van a legkevesebb.

A másik oldalon pedig ott a megszokott Windows környezet, amely a mindennapok során már bizonyított. Persze, nyilván megvannak a maga hibái, de ezeket jócskán felnagyítják a felhasználói inkompetenciák és a máig élő sztereotípiák. (Utóbbira épp a hétvégén láttam remek példát. :) )

Olvasgattam mostanában az ehhez hasonló Windows vs. Linux háborúvá fajult topicokat, ahol általánban a szakmai dolgok felé terelődik a téma. Érdekes dolgok ezek, csak sokszor az sikad el, hogy felhasználói minőségben ezek senkit sem érdekelnek. A felhasználó észrevétlen működést vár el, ill. azonnali rendelkezésre állást.
    A Windows rendszerek mindezt az emberek döntő többége számára képesek olyan minőségben biztosítani, hogy ne vállalják be a Linuxra váltást.

Az árat direkt nem hoztam fel, mert akkor előkerül az illegális használat kérdésköre, ebbe pedig a magam részéről itt most szeretnék nem belefolyni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés