Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz ddekany #187 üzenetére

elsosorban azert, mert gyakorlatilag megjosolhatatlan hogy mikor all neki tisztogatni, ami esetenkent kellemetlenul erzodhet futas kozben. tudom van explicit GC-hivas, de akkor sem tetszik, ez olyan "gany" szeru megoldasnak tunik az en ortodox fejemnek :D

felszabaditasra nem nagyon kell figyelnem ha pl. Qt-ben programozok, ott az objektumok hierarchiaba vannak szervezve, es mindenki gondoskodik a sajat gyerekei korrekt legyilkolasarol es a hulla eltunteteserol
    az SDL-es cuccoknal muszaj nekem megcsinalni a felszabaditast, de szerencsere ritkan van ebbol gond

hogy erted hogy sokba kerul a multiplatform? en egesz egyszeruen csak kodolok, hasznalom a nekem szimpatikus, jol mukodo libeket/toolkiteket, az, hogy mas platformon is ket paranccsal fordul a kod, lenyegeben "csak mellekhatas" :) ha az ember esszel programoz akkor nulla vagy minimalis munkaval portolhato szinte barmilyen platformra (most pl. egy tobb evvel ezelott megirt SDL-es jatekomat portolom GPH Wiz-re (ARM proci, spec. mini-linux), ami lenyegeben kimerul a felbontas megvaltoztatasaban es a konzol billentyuinek hasznalataban :D)

tobbek kozott ezert is vagyok nagy ellensege a Visual Studionak, aki azzal kezdi a C++-t az gyakorlatilag eselytelenul indul a multiplatform app fejleszteseben a millio sajatsagos, csak ott mukodo megoldasa miatt

Új hozzászólás Aktív témák