Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
elsosorban azert, mert gyakorlatilag megjosolhatatlan hogy mikor all neki tisztogatni, ami esetenkent kellemetlenul erzodhet futas kozben. tudom van explicit GC-hivas, de akkor sem tetszik, ez olyan "gany" szeru megoldasnak tunik az en ortodox fejemnek

felszabaditasra nem nagyon kell figyelnem ha pl. Qt-ben programozok, ott az objektumok hierarchiaba vannak szervezve, es mindenki gondoskodik a sajat gyerekei korrekt legyilkolasarol es a hulla eltunteteserol
az SDL-es cuccoknal muszaj nekem megcsinalni a felszabaditast, de szerencsere ritkan van ebbol gondhogy erted hogy sokba kerul a multiplatform? en egesz egyszeruen csak kodolok, hasznalom a nekem szimpatikus, jol mukodo libeket/toolkiteket, az, hogy mas platformon is ket paranccsal fordul a kod, lenyegeben "csak mellekhatas"
ha az ember esszel programoz akkor nulla vagy minimalis munkaval portolhato szinte barmilyen platformra (most pl. egy tobb evvel ezelott megirt SDL-es jatekomat portolom GPH Wiz-re (ARM proci, spec. mini-linux), ami lenyegeben kimerul a felbontas megvaltoztatasaban es a konzol billentyuinek hasznalataban
)tobbek kozott ezert is vagyok nagy ellensege a Visual Studionak, aki azzal kezdi a C++-t az gyakorlatilag eselytelenul indul a multiplatform app fejleszteseben a millio sajatsagos, csak ott mukodo megoldasa miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha az ember esszel programoz akkor nulla vagy minimalis munkaval portolhato szinte barmilyen platformra (most pl. egy tobb evvel ezelott megirt SDL-es jatekomat portolom GPH Wiz-re (ARM proci, spec. mini-linux), ami lenyegeben kimerul a felbontas megvaltoztatasaban es a konzol billentyuinek hasznalataban