Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tartalmilag mi kifogásolható a mondatokban?
A teljesítményeket listázó táblázatba kimazsolázta a szerkesztő azokat az értékeket és a hozzájuk tartozó termékeket, amik nagyság szerint az aktuálisan tárgyalt termék számadatát alulról közelítő, emelkedő értékeket mutatnak.
Az iPad minivel egy időben piacra kerülő 4. gen helyett egy generációval régebbi termék adata szerepelt.
E szerint vagy az iPad2 kerül a listába, közel azonos értékkel, mint a mini és a 3. gen, vagy a mini és a 4. gen.A fogalmazásban a táblázaton kívüli egymondatos megjegyzés a 8-900 pontos értéket bíró eszközökről, furán hozza ki magát. Kicsit erőltetettnek tűnik.
A számokban lévő különbségek meg szerintem inkább a szoftveres optimalizáció hatékonyságát jelzik, mintsem a platformok valós teljesítményét. Szerintem a gpu ereje és képességei okán az AMD-s megoldás a legizmosabb. A webes tartalmak megjelenítésben egyre nagyobb szerepe van a gpu-nak, ha kihasználják..
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc hiba segítség kérés.
- VGA kibeszélő offtopik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest