Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
"Minden monitor vacaknak tűnik."
Eléggé ismerős a "probléma", árulom az Eizo-t, aztán lehet az NEC-t is, de mit vegyek helyettük? 27" dögöt QHD-vel és toljam teljesen a falig, hogy ne ordítsanak vissza a pixelek? 22" kéne mondjuk, minimum 2560*1600-zal, de attól még odébb vagyunk.
-
madgie
titán
Félre ne érts, nem blamának szántam, csak szvsz az ilyen táblázat vásárlási irányzékkal is bírhat, ami iPad 3-nál sajnos nem szempont. Azért sajnos, mert én is azt szerettem volna, mikor kiderült, hogy a négyes a kijelző színeket tekintve visszalépés (aztán persze az aprón senki nem akart ráfizetni, én meg bolond lennék egy az egyben cserélni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest