- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Njördli
tag
Nem ilyen veszélyes ez azért...
Személyes vélemény következik:
Nekem pl. már az előző samsung galaxy s-en is zavaró volt a touchwiz, a szappantartó formával együtt nevetséges hatást keltett,rossz volt ránézni, használni (a telefont ajándékba kaptam,nem én választottam).
Akkoriban a launcher 7-et használtam rajta, mivel a WP7 akkor még nem volt reális alternatíva, viszont kellett az anrdoid szabadsága.+ Szép volt, újfajta élmény, gyakorlatilag azzal használtam a telefont az első telepítés után folyamatosan
- Kevés beállítási lehetőség, sok FC, a wp7 jellegű lockscreenekkel állandó összeakadás, widget kezelés hiányosságai, memória felzabálás még picture hub nélkül is,random akksi zabáló
Most egy Xperia P-t használok, ezen a telefonon az alap sony launchert használtam fél évig. Nem éreztem késztetést a cserére, mivel pont olyan szögletes,letisztult formákból áll,mint a telefon, de régi szokások nehezen halnak, nézzük a launcher 8at.
+ Jó memória kezelés, jó widget kezelés, stabil, nem fogyaszt energiát, letisztult, szögletes, diszkréten animál, mindent azonnal elérek, nekem kényelmes, az app drawer is sokkal jobban bejön nekem mint egy 4x5 soros rács
- Megszokja az ember, de erre való a variálás.
A mindennap használt dolgokat (zene,flipboard,képregény,film,játék)két kattintásból elérem, és a gyári sony launchernek hála a többi eszköz menü sem lóg ki annyira a kockás környezetből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest