Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Njördli
tag
Nem ilyen veszélyes ez azért...

Személyes vélemény következik:
Nekem pl. már az előző samsung galaxy s-en is zavaró volt a touchwiz, a szappantartó formával együtt nevetséges hatást keltett,rossz volt ránézni, használni (a telefont ajándékba kaptam,nem én választottam).
Akkoriban a launcher 7-et használtam rajta, mivel a WP7 akkor még nem volt reális alternatíva, viszont kellett az anrdoid szabadsága.+ Szép volt, újfajta élmény, gyakorlatilag azzal használtam a telefont az első telepítés után folyamatosan
- Kevés beállítási lehetőség, sok FC, a wp7 jellegű lockscreenekkel állandó összeakadás, widget kezelés hiányosságai, memória felzabálás még picture hub nélkül is,random akksi zabáló
Most egy Xperia P-t használok, ezen a telefonon az alap sony launchert használtam fél évig. Nem éreztem késztetést a cserére, mivel pont olyan szögletes,letisztult formákból áll,mint a telefon, de régi szokások nehezen halnak, nézzük a launcher 8at.
+ Jó memória kezelés, jó widget kezelés, stabil, nem fogyaszt energiát, letisztult, szögletes, diszkréten animál, mindent azonnal elérek, nekem kényelmes, az app drawer is sokkal jobban bejön nekem mint egy 4x5 soros rács
- Megszokja az ember, de erre való a variálás.
A mindennap használt dolgokat (zene,flipboard,képregény,film,játék)két kattintásból elérem, és a gyári sony launchernek hála a többi eszköz menü sem lóg ki annyira a kockás környezetből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest