- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet, hogy mazochista vagyok, de mondjuk én elő tudom venni a Xoom-ot egy buszon, vagy vonaton vagy repülőn kényelmesen, tudok rajta játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, netezni, fórumozni, jegyzetelni, levelezni, és még sok mást is. ráadásul ez nem fogja az út harmadánál azt mondani, hogy akkor viszontlátásra, elfogyott az áram. ez tényleg annyira önsanyargatás, hogy amióta megvan a tabletem, a fogason lóg csak az ostor és bőrszerkó
amúgy vannak (úgy általában) tabletekre komolyabb cuccok is: citrix, office, teamviewer, photoshop, stb...
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #16 üzenetére
nem a matt kijelző a megoldás, hanem majd az a szuper-transzparens üveg lesz, amiből már mutattak idén be egy tesztpéldányt, hogy a fény 99%-át átengedi (gyakorlatilag nem ver vissza szinte semmit, ezért nincs tükröződés). ezt kombinálva egy transzflektív kijelzővel a világ legjobb láthatóságú eszközét kapnánk.
#29: nem tudom mikor láttál utoljára Androidot, talán úgy egy éve lehetett, mert a 3.x-től kezdve sok külső eszközt kezel. pendrive, egér, billentyűzet, külső hdd, és így tovább. ezen felül rengeteg dologra használható egy tablet már most is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest