- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet, hogy mazochista vagyok, de mondjuk én elő tudom venni a Xoom-ot egy buszon, vagy vonaton vagy repülőn kényelmesen, tudok rajta játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, netezni, fórumozni, jegyzetelni, levelezni, és még sok mást is. ráadásul ez nem fogja az út harmadánál azt mondani, hogy akkor viszontlátásra, elfogyott az áram. ez tényleg annyira önsanyargatás, hogy amióta megvan a tabletem, a fogason lóg csak az ostor és bőrszerkó
amúgy vannak (úgy általában) tabletekre komolyabb cuccok is: citrix, office, teamviewer, photoshop, stb...
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #16 üzenetére
nem a matt kijelző a megoldás, hanem majd az a szuper-transzparens üveg lesz, amiből már mutattak idén be egy tesztpéldányt, hogy a fény 99%-át átengedi (gyakorlatilag nem ver vissza szinte semmit, ezért nincs tükröződés). ezt kombinálva egy transzflektív kijelzővel a világ legjobb láthatóságú eszközét kapnánk.
#29: nem tudom mikor láttál utoljára Androidot, talán úgy egy éve lehetett, mert a 3.x-től kezdve sok külső eszközt kezel. pendrive, egér, billentyűzet, külső hdd, és így tovább. ezen felül rengeteg dologra használható egy tablet már most is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest