Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet, hogy mazochista vagyok, de mondjuk én elő tudom venni a Xoom-ot egy buszon, vagy vonaton vagy repülőn kényelmesen, tudok rajta játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, netezni, fórumozni, jegyzetelni, levelezni, és még sok mást is. ráadásul ez nem fogja az út harmadánál azt mondani, hogy akkor viszontlátásra, elfogyott az áram. ez tényleg annyira önsanyargatás, hogy amióta megvan a tabletem, a fogason lóg csak az ostor és bőrszerkó
amúgy vannak (úgy általában) tabletekre komolyabb cuccok is: citrix, office, teamviewer, photoshop, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest