- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
#40553216 #266 üzenetére
Én értem, hogy csak a negatív érv az érv, ezert felesleges neked bármit irni ahogy a többi struccnak is. Maradjunk annyiban, hogy a szar a metro és ezt fogod hajtogatni nyugdíjas korodig. Az ilyennek mondhatsz bármit. Múlton meg nem szoktam rágódni, az csak visszatart.
Én nem vagyok gui tervező, ahogy te sem, de szeretem az innovatív elgondolásokat, az érdemi fejlődést + a start menütől sosem voltam elájulva. A metro számomra előrelépés rengeteg olyan újítással, amire az emberek maguktól nem gondoltak volna.
És ne haragudj de funkcionalitást szapulni egy teljes értékű os-nél k nagy szemellenzősség. De tudom, nekem nincsenek érveim, te meg helikopter vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest