- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #471 üzenetére
Jaj! Hasra ne essek a fájlszerver admintól
Az a baj, hogy nekem ugyan mindegy, mert én szakmabeliként tudom, mire kell figyelni, de a usereim rendszeresen megkeverednek tőle. És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv...
Én is tudom, milyen progik mennek néhol. De a vicc, hogy azokkal sem sikerül mindig kompatibilisnek lenni, így sem
A legnagyobb vicc az XP mode volt, ami ugye egy virtuális gép, XP-vel... (És akkor itt vissza is értünk ahhoz, hogy mire való a virtuális gép, ha nem szerverről van szó...) Tehát a MS nem tud olyan oprendszert írni, ami a saját korábbi cuccával kompatibilis?"es a velemenyemet az ilyen hozzaertokrol nem fogalmazhatom meg"
A MS vizsgád miatt vagy benne biztos, hogy jobban étesz hozzá?
Olyanom nekem is lehetne, attól még nem kezdene el tetszeni a winnyóz szerver...
Sőt, tudok pár embert, aki a MS vizsga után is ugyanolyan műszaki analfabéta maradt, mint előtte volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest