Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Jaj! Hasra ne essek a fájlszerver admintól
Az a baj, hogy nekem ugyan mindegy, mert én szakmabeliként tudom, mire kell figyelni, de a usereim rendszeresen megkeverednek tőle. És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv...Én is tudom, milyen progik mennek néhol. De a vicc, hogy azokkal sem sikerül mindig kompatibilisnek lenni, így sem

A legnagyobb vicc az XP mode volt, ami ugye egy virtuális gép, XP-vel... (És akkor itt vissza is értünk ahhoz, hogy mire való a virtuális gép, ha nem szerverről van szó...) Tehát a MS nem tud olyan oprendszert írni, ami a saját korábbi cuccával kompatibilis?
"es a velemenyemet az ilyen hozzaertokrol nem fogalmazhatom meg"
A MS vizsgád miatt vagy benne biztos, hogy jobban étesz hozzá?
Olyanom nekem is lehetne, attól még nem kezdene el tetszeni a winnyóz szerver...
Sőt, tudok pár embert, aki a MS vizsga után is ugyanolyan műszaki analfabéta maradt, mint előtte volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az a baj, hogy nekem ugyan mindegy, mert én szakmabeliként tudom, mire kell figyelni, de a usereim rendszeresen megkeverednek tőle. És az én idegeimet nyúzzák, aikor mindig el kell magyaráznom, hogy nem fogja kiírni mindig, hogy mit dugtál a gépbe, a betűjelét figyeld, neked kell kitalálnod, hogy melyik meghajtó a pendrájv...