Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Nekem ment a WinUpdate-ről leszedett driverrel is 5.1-ben, nem ezzel voltak gondjaim. Az EAX-ról meg leszoktam, mivel nem játszottam Win 7 alatt (ennek oka az nforce2 chipset). CMSS-ről is leszoktam már rég.
daniel_k ezt írja:
Fixes and improvements:
- Unlocks CMSS2 and Stereo Surround on Vista (kipróbáltam, ment)
- Fixes speaker configuration resetting back to 2.1 speakers on Vista
- Includes working Graphic Equalizer
Lehet a második pont volt a ludas sok esetben, de nekem a gyári driver sem resetelte vissza magát.
A csomag tartalma meg ugyanazt a drivert tartalmazza, ami az utolsó driver a Creative oldalán, ezt is megemlíti ebben a blogbejegyzésben.
Mindenesetre a lényeg, hogy működik ezzel rendesen.
Atom_Anti: nézd meg a konfigomat a cuccoknál. Ezen a gépen a Win 7 vígan elszaladgál, XP lehet, hogy gyorsabban bootol, meg ilyesmi, de ez nekem mellékes. Az Aero ebben a 7068-as buildben nekem pl. gyorsult is, minden gyorsabban jelenik meg.
Összességében úgy gondolom, hogy az XP elavult, ezért Win7-re váltás előtt Vista-t nyúztam 3-4 hétig. Nem bírtam tovább XP-n maradni, haladni kell a korral, és ez a Win7 olyan gyors kb, mint az XP, olyan újdonságokkal, feature-ökkel, mint a Vista, persze mégújabbakkal kiegészítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Eredeti játékok OFF topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Éjszakai műszak
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest