Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az utólagos nyelv telepítéshez pedig csak a nyelv mui csomagja kell, a többi akár kézzel is be lehet pötyögni... csak a kényelem érdekében írtam össze egy batch fájlba a lépéseket. Nem kell hozzá a vistalizátor program sem amit linkeltél.
---
A WAIK a telepítő lemez készítéshez kell csak.
Ha win7 alól végezzük a lemez készítést, akkor a beépített dism tökéletes, csak a WinPe_LangPacks és az oscdimg.exe vagy cdimage.exe hiányzik.
A Vista alap dism-je emlékeim szerint nem tudja becsatolni a lemezképet.
Xp alatt pedig gondolom nincs ilyesmi alapból.
A nagy mui fájlban úgy látom megvannak a licenszek, és a .mui fájlok,
viszont hiányzik 5db rtf fájl, amit nem tudom, hogy használ -e a telepítő (amolyan súgó félének tűnnek). Ezek az rtf fájlok benne vannak a winpe-setup_hu-hu.cab fájlban.Persze lehet, hogy az általad linkelt util készítői hozzálinkelték az oscdimg-t a programjukhoz, és a hiányzó rtf-ek is belecsomagolták (vagy kihagyják, minek az...)
Nem állítottam, hogy én találtam ki az egészet, ott vannak a linkek a forrásokkal. Az Ms féle leírást vettem alapul, ami feltételezem, hogy jó végeredményt ad.
(#23) Aidan85:
A Windows 7 integráltor util méretét elnézve lehet, hogy a segédprogijukhoz mellékelik az oscdimg.exe-t és a dism telepítőt, mert ezek önmagukban csekény méretűek.
A WinPE nyelvi csomagot pedig lehet nem telepítik (vagy akár a hiányzó rtf fájlokat bele is tehették a telepítőbe).Én is tudtam volna egy olyan csomagot összeállítani, ami a nyelvi fájl nélkül 5 MB alatt van, de akkor valószínűleg sérteném a segédprogik licenszfeltételét (azzal, hogy külön terjesztem őket).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy hogyan változtathatjuk meg a [telepített] rendszer nyelvét deployment eszközök használatával
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest