Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kai Hansen
üzenetére
Próbáld meg letöltésvezérlővel, biztos akad ilyen program ahhoz a rendszerhez

-
kelzsoca
félisten
Win 7 alatt jelenleg ott tartok hogy nincs hangom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Realtek 2.14-es driver van fent nekem is, és szintén nem látszanak a hangszórók

SymbianOS
Nekem úgy látszik betett a válság (windows 7 "csóró edition" mert csak egy TV van ami virít a képen, hiába akarom kiválasztani, sehol semmi, újra is raktam a drivert, próbáltam másikkal is, de nem segített

-
kelzsoca
félisten
Az eddigi tapasztalatok XP mellett:
A C: meghajtón XP, mellette egy másik partíció D:
A D: meghajtó tele minden cuccal, szabad helyem ~36Gb volt
ISO kiír, dvd-ről indítottam a telepítést, custom install, kiválasztottam a D: meghajtót, rövid telepítés előkészítés után újraindult, és már a választó menü jött be xp vagy win7, majd folytatta a telepítést, amit elég gyorsan befejezett, és már indult is a friss rendszer!
A D: meghajtón az adatokat érintetlenül hagyta, készített egy old windows mappát ami nálam üres volt, ki is töröltem

Tehát a cikk írója beleírhatja a faq-ba a következő kérdést/választ:
Windows XP-t használok, mellette van másik partícióm, amit nem szeretnék törölni vagy formázni mert fontos adatok vannak rajta, erre rátelepíthetem a windows 7-et úgy hogy az adatok megmaradjanak?
Igen, gond nélkül telepíthető, arra kell figyelni hogy minimum 16Gb szabad hely legyen az adott partíción!
-
kelzsoca
félisten
Gondolom mellé települ, és nem zavarja a partíción lévő adatokat!
Nyilván nem kell leformázni azt a 450-es partíciót

Én is most töltöm lefelé, aztán rakom fel próbálni!
Valakinek infója hogy az 5.1-es hangot szoftveresen lekeveri vagy maradt a Vista érzés és csak sztereoban szól az mp3??
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)