Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Az xp koszak végéig én is nagyon "power user" voltam, de aztán a Windows 7 használata során eljutottam a felismerésig, hogy tulajdonképp működik a rendszer anélkül is, hogy belenyúlnék, és azóta kb. csak a virtuális memória átméretezéséig megyek bele a beállításokba és kutya bajom nem volt soha semmivel, pedig a W7, W8, W8.1 és a W10 is az első Insider pewievvel került a gépemre. A W8.1 simán kibírta, hogy kivettem a merevlemezt egy tönkrement i3 (talán Arrandale), notebookból, átdobtam egy Phenom II-es Desktop gépbe, és minden probléma nélkül ott folytattam mindent ahol az előző gépen abbahagytam. Utána a W10 kibírta, hogy PhII-ről szintén lemezek kihúz... lemez bedug módszerrel simán migráltam egy Ryzenes rendszerre úgy, hogy a három disken kívül semmi közös hardver nem volt a két gépben. Semmi driveres vagy egyéb problémám nem volt, de szerintem még a megnyitott oldalak is megmaradtak a böngészőben. A mindenféle informatikai ismeretek nélkül megáldott családtagjaim is teljesen jól elvannak a mindenféle "poweruserkedés" mentesen feltelepített és beállított épp aktuális Win verzióikkal. Megsérteni senkit sem akarok, de nekem is van egy olyan érzésem, hogy a panaszok egy jó része a fentebbi hozzászólásban említett userektől származik. Persze a gépház/vezérlőpult szétválasztás nekem sem tetszik, de nagyjából ez minden gondom, és azért a Steam többször van megnyitva mint a kettő közül bármelyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest