- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Namelesske #41 üzenetére
Nálam pl. teljesen meghülyült a Windows indítása 16 GB memória mellett, hogyha ki volt kapcsolva a lapozófájl. Ezért én is beállítottam egy 16-256 MB tartományú lapozófájlt, azóta minden rendben van.
-
FLATRONW
őstag
Ha jól tudom, akkor androidon van valami hasonló megoldás.
Hogyha megnézed, hogy mennyi a szabad memória, akkor pl. azt mondja hogy 2 GB-ból 1 GB szabad.
Azonban hogyha rámész a tárolt folyamatokra, akkor azt is kimutatja, hogy ebbe az 1GB szabad memóriában valójában kb. 200 MB gyorsítótárazott adat benne van. Azonban hogyha hirtelen egy memóriaigényes programot elindítasz, akkor tényleg elérhető az 1GB, mert a rendszer azonnal törli a tárolt folyamatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest