Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Nálam pl. teljesen meghülyült a Windows indítása 16 GB memória mellett, hogyha ki volt kapcsolva a lapozófájl. Ezért én is beállítottam egy 16-256 MB tartományú lapozófájlt, azóta minden rendben van.
-
FLATRONW
őstag
Ha jól tudom, akkor androidon van valami hasonló megoldás.
Hogyha megnézed, hogy mennyi a szabad memória, akkor pl. azt mondja hogy 2 GB-ból 1 GB szabad.
Azonban hogyha rámész a tárolt folyamatokra, akkor azt is kimutatja, hogy ebbe az 1GB szabad memóriában valójában kb. 200 MB gyorsítótárazott adat benne van. Azonban hogyha hirtelen egy memóriaigényes programot elindítasz, akkor tényleg elérhető az 1GB, mert a rendszer azonnal törli a tárolt folyamatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest