Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csokifalo
üzenetére
Köszi, jól gondoltam akkor, hogy nem fog az úgy működni, ahogy elképzeltem volna.
Majd meglátom én is, hogy melyik utat választom, mert amúgy meg alig vannak elővéve a gépek, mindenki a családban leginkább mobilt és táblagépet nyomkod, laptopot én is csak arra szoktam felkapcsolni szinte, hogy megnézzem rátöltsek-e az akksira, plusz olyankorra már mindig összegyűlik annyi Win frissítés, hogy további fél órát még elszöszöl vele a gép mindig. -
Sziasztok!
Ha nekem évekkel ezelőttről van két db Win 10 Home kulcsom is (egyik iPon vásárlás, másik innen HA), jól gondolom, hogy azokat idei évben valamikor majd kukázhatom, mert ha szeretnék az itthoni gépekre Windows 10 LTSC (2019) rendszert tenni, akkor azok elutasítják majd a Home-os kulcsaimat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest