Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na egy gépre Windows 10 IoT LTSC 2021 felpattintva szépen muzsikál

Ha esetleg valakit kis aktiválási trükk érdekel szóljon nyugodtan -
válasz
Capritain 2
üzenetére
Szerintem rakd fel és próbáld ki.
-
Hát ugye a 2019 az az első verzió lenne nekem pl nem mindent sikerült elindítani rajta mert olyat írt,hogy elavult rendszer frissítsen újabbra.De olyan cuccoknál fordult elő amit úgy sem használ akinek felraktam.Azt hiszem ez a verzió 2029 vagy 2030-ig támogatott frissítéseket kap biztonságit de kérdés ha most van aminek nem tetszik később böngésző meg egyéb általános dolog mennyire fogja majd támogatni.
-
Durva tényleg ránéztem codeguru oldalon is volt pl kulcs 2021 verzióhoz 5300Ft ért most sehol semmi.Anno egy 2019-hez vettem kulcsot 2200Ft-ért az is eltűnt vagy ha találni is a legolcsóbb vagy 6000Ft.
Na még csak találtam talán elfogadható áron Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2) 9000Ft
-
Ha a windows 10 ltsc 2019-et raktam fel átlag felhasználásnál nem szenvedek hiányt? Felraktam a microsoft storét annál már ugye írja,hogy ez nem támogatott windows frissítsem csak azért ezt raktam fel mert ennek hosszú támogatása van meg tudtam hozzá kulcsot szerezni.
-
Hogy lehet az LTSC-re vissza varázsolni a services.msc-t?
-
Ha mondjuk tudok jó áron szerezni egy windows 10 LTSC 2019 kulcsot ami ugye 2029 ig támogatott viszont még a 1809 ez a verzió később ütközhetek kompatibilitási problémába akár böngészővel vagy akár más szoftverrel kapcsolatba?
-
Egyébként a neten nem is található LTSC csak LTSB szóval ez el lehet írva a cikkben szerintem

Hol lehet egyébként letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest