- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
A windows 10 IoT LTSC 2021 van 2032-ig támogatva a sima LTSC meg csak 2027-ig.Ha valamelyiket fel akarod rakni én inkább a 2021-es verziót raknám fel a helyedben.
-
Pityu.
nagyúr
Na egy gépre Windows 10 IoT LTSC 2021 felpattintva szépen muzsikál
Ha esetleg valakit kis aktiválási trükk érdekel szóljon nyugodtan -
Pityu.
nagyúr
válasz
Capritain 2 #294 üzenetére
Szerintem rakd fel és próbáld ki.
-
Pityu.
nagyúr
Hát ugye a 2019 az az első verzió lenne nekem pl nem mindent sikerült elindítani rajta mert olyat írt,hogy elavult rendszer frissítsen újabbra.De olyan cuccoknál fordult elő amit úgy sem használ akinek felraktam.Azt hiszem ez a verzió 2029 vagy 2030-ig támogatott frissítéseket kap biztonságit de kérdés ha most van aminek nem tetszik később böngésző meg egyéb általános dolog mennyire fogja majd támogatni.
-
Pityu.
nagyúr
Durva tényleg ránéztem codeguru oldalon is volt pl kulcs 2021 verzióhoz 5300Ft ért most sehol semmi.Anno egy 2019-hez vettem kulcsot 2200Ft-ért az is eltűnt vagy ha találni is a legolcsóbb vagy 6000Ft.
Na még csak találtam talán elfogadható áron Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2) 9000Ft
-
Pityu.
nagyúr
Ha a windows 10 ltsc 2019-et raktam fel átlag felhasználásnál nem szenvedek hiányt? Felraktam a microsoft storét annál már ugye írja,hogy ez nem támogatott windows frissítsem csak azért ezt raktam fel mert ennek hosszú támogatása van meg tudtam hozzá kulcsot szerezni.
-
Pityu.
nagyúr
Hogy lehet az LTSC-re vissza varázsolni a services.msc-t?
-
Pityu.
nagyúr
Ha mondjuk tudok jó áron szerezni egy windows 10 LTSC 2019 kulcsot ami ugye 2029 ig támogatott viszont még a 1809 ez a verzió később ütközhetek kompatibilitási problémába akár böngészővel vagy akár más szoftverrel kapcsolatba?
-
Pityu.
nagyúr
Egyébként a neten nem is található LTSC csak LTSB szóval ez el lehet írva a cikkben szerintem
Hol lehet egyébként letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged