- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Jól tetted bár ha jól tudom játékos szempontból a 2019 nem annyira nyerő, nekem pl azért kellett csak a downgrade 11-ről mert napi szinten játékok alatt 4-5 fagyásom volt ( directx error ) bármit csináltam nem segített, most 3 hete egy fagyásom se volt még. Pedig AM5 platformon vagyok 7800x3d-vel 4080 superrel, lazán win11 képes a cucc sőt, és mégis. Amíg ez nem rendeződik maradok a w10-en
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A HW támogatás kicsit gyérebb, mint a későbbi kiadásban. Lehet magától már pár dologhoz nem fog drivert találni x év múlva.
Mi melóban használjuk a W10 LTSC összes verzióját, mert az egyik komolyabb ipari program fel sem telepíthető a normál W10 kiadásra... Na ott volt minden, a progit viszonylag lassan frissítik így régebbi LTSC-t kellett telepíteni, de az meg szinte semmit nem ismert fel az amúgy nem is új, full Inteles laptopon, mindenhez kézzel kellett drivert túrnom, miközben a későbbi LTSC meg már ismert mindent magától.
-
b0bcat
addikt
Ugyanitt (amit linkeltél) van 5890 Ft-ért 2019-es LTSC. Mi a különbség e között és a 2021-es között? Érdemes az utóbbit megvásárolni?
Még egy fontos kérdés: az LTSC is úgy működik, mint a "sima" Windows 10, hogy akármeddig lehet aktiválás nélkül is használni, és a frissítések is jönnek, csak kiírja, hogy aktiváld, és egyes személyre szabási funkciók nem működnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest