- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hieronymus #696 üzenetére
Szerintem nem neked akartam válaszolni.
De ha már....pont a nyílt forráskód egyik hátránya, hogy ha valakinek egy 20 éves ati kártya driverét van kedve reszelni, akkor azt csinálja, mikor biztosan van 100 másik dolog amin lehetne reszelni és az több embernek okozna örömöt. Mindegy is, számomra nem egy nagy előnye egy oprendszernek, hogy 20 éves kártyákat is támogat, hiszen minden hardverem 3-4 év alatt lecserélődik, sőt igazából el sem tudom képzelni, hogy a mostani GTX1060 10+ évesen még működőképes lesz.
Én annyit várok el, ha összerakom a gépet, felrakom az OS-t, akkor menjen, évente 2-3 gépet össze szoktam rakni, egy win beüzemelése ált. 20 perc, és még nem futottam bele olyanba, hogy valami ne ment volna alapból (kop kop kop).
-
válasz
Hieronymus #696 üzenetére
"Ebből annak kellene következni, hogy Linux alatt a eszköztámogatásnak tökéletesnek kellene lennie."
Csak akkor kovetkezne belole, ha:
- minden hardverhez elerheto lenne a dokumentacio, ami alapjan elkeszitheto a driver
- a kozosseg szamara minden hardver egyforman fontos lenne
- minden hardverre jutna megfelelo mennyisegu fejleszto, aki tud es akar is foglalkozni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest